magdasnews.gr
People & Politics

Συναγερμός για την εξαφάνιση 36χρονου στον Ασπρόπυργο

Συναγερμός για την εξαφάνιση 36χρονου στον Ασπρόπυργο

Ο 36χρονος Χατζηιωαννίδης Χρήστος αγνοείται από τις 26 Μαρτίου, στην περιοχή του Ασπρόπυργου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα και δημοσιοποίησε κατευθείαν τα στοιχεία του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Χατζηιωαννίδης Χρήστος έχει ύψος 1.81 μ., είναι εύσωμος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε σκούρα φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ο 36χρονος Χατζηιωαννίδης Χρήστος αγνοείται από τις 26 Μαρτίου, στην περιοχή του Ασπρόπυργου. Το  «Χαμόγελο του Παιδιού»  ενημερώθηκε σήμερα και δημοσιοποίησε κατευθείαν τα στοιχεία του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.  Ο Χατζηιωαννίδης Χρήστος έχει ύψος 1.81 μ., είναι εύσωμος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε σκούρα φόρμα και αθλητικά παπούτσια.  Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικές αναρτήσεις

Πέθανε ο μεγαλύτερος Έλληνας ευπατρίδης εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης.

News Room M

Τι απέγινε η μεγάλη περιουσία του Μίκη Θεοδωράκη;

News Room A

Πασχαλινό πακέτο αγάπης από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης

Newsroom