magdasnews.gr
News

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, στην οποία ο τελευταίος ενημέρωσε για τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής.

Εκφράζοντας ευγνωμοσύνη της για τη συμμετοχή της Προεδρικής Φρουράς στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Επανάστασης του 1821 στη Νέα Υόρκη, ο Αρχιεπίσκοπος ανανέωσε την πρόσκληση για τη συμμετοχή των Ευζώνων στους φετινούς εορτασμούς.

Η Πρόεδρος Σακελλαροπούλου τόνισε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Αρχιεπισκοπή στη διατήρηση της συνοχής και της ταυτότητας της ελληνικής διασποράς στην Αμερική. Επισήμανε επίσης ότι η παρουσία της Προεδρικής Φρουράς στις εκδηλώσεις της ομογένειας συμβάλλει στην προβολή της ιστορίας και των αξιών του ελληνισμού, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον δεσμό των αποδήμων Ελλήνων με τη μητέρα πατρίδα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Σάββας Τσίβικος, η αντιπρόεδρος της Ελληνορθόδοξης Φιλόπτωχης Εταιρείας Αννίτα Καρταλοπούλου, ο επιχειρηματίας Στηβ Ζερβούδης και ο πατήρ ‘Αλεξ Καρλούτσος.

Σχετικές αναρτήσεις

Σοκ: 43,6% πιθανότητες για σεισμό άνω των 6,5 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη!

Newsroom

Με 2% «έτρεξε» η ελληνική οικονομία το 2023 – Στα 194,5 δισ ευρώ το ΑΕΠ της χώρας

News Room G

Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν πρόκειται να στηρίξουμε διευθετήσεις οικονομικών συμφερόντων»

News Room G