magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Τι δεν πρέπει να πίνουμε πότε μέσα σε αεροπλάνο – Δεν το καταναλώνουν ούτε οι αεροσυνοδοί!

αεροσυνοδοί αεροπλάνο

Συμβουλές για το τι πρέπει να προσέχει ο κόσμος όταν πετάει με αεροπλάνο δίνει μια πρώην αεροσυνοδός.

Η Celina Bedding αποτρέπει τον κόσμο, από το να πιει ένα συγκεκριμένο ρόφημα όταν είναι σε αεροπλάνο.

«Για όλους τους επιβάτες εκεί έξω, είτε είστε συχνοί επιβάτες, είτε περιστασιακοί επιβάτες, είτε εποχικοί επιβάτες, είτε θα πετάξετε σύντομα για πρώτη φορά, θα ήθελα να σας πω: Ποτέ μην πίνετε νερό βρύσης από την τουαλέτα του αεροπλάνου», δήλωσε η αεροσυνοδός Celina Bedding στη Mirror.

«Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι δεν είναι υγιεινό για πόση. Μπορεί να έχετε ήδη δει την πινακίδα, καθώς τα περισσότερα αεροπλάνα την έχουν δίπλα στη βρύση. Μπορεί να σκεφτήκατε ότι είναι απλώς ένας τρόπος για να σας πείσουν να αγοράσετε ένα ποτό. Αλλά στην πραγματικότητα είναι για την υγεία σας. Γι’ αυτό σίγουρα μην πίνετε νερό από τη βρύση σε αεροπλάνο».

Επίσης, άλλη αεροσυνοδός αποκάλυψε στο Business Insider ότι δεν πρέπει ποτέ να πίνουμε μη εμφιαλωμένο νερό επειδή μπορεί να είναι αρκετά βρώμικο!

«Οι αεροσυνοδοί δεν πίνουμε νερό στο αεροπλάνο. Δεν θα πιούμε ούτε καφέ, δεν θα πιούμε ούτε τσάι», λέει η ίδια. Ο λόγος; Τα βακτήρια.

Σύμφωνα με έρευνα του Οργανισμού Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA), 1 στα 8 αεροπλάνα δεν τηρεί τους κανονισμούς ασφαλείας για το νερό.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε, βρέθηκε σε κάποιες περιπτώσεις στο νερό βρύσης των αεροπλάνων από Σαλμονέλα μέχρι αυγά εντόμων.

Βρέθηκε επίσης ότι στο 15% του νερού των αεροπλάνων που ελέγχθηκαν βρέθηκαν μικρόβια που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα. Πιο επικίνδυνο είναι το νερό των αεροπλάνων σε μεγάλες πτήσεις.

Μάλιστα, ο αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, τα τελευταία 20 χρόνια, έχει εκδόσει τουλάχιστον 6 συστάσεις σε αεροπορικές για αυτό το θέμα.

Σχετικές αναρτήσεις

Επικίνδυνα προϊόντα λεύκανσης δοντιών στο διαδίκτυο

News Room

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης: Δωρεάν εξέταση από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

News Room

Ασκληπιείο Βούλας: Η απάντηση της Διοίκησης του νοσοκομείου στις καταγγελίες για «χρυσούς γραμματείς» με απευθείας αναθέσεις

News Room M