Μάγδα Τσέγκου
Είμαι γυναίκα!

Το λευκό μπικίνι της Τατιάνας Στεφανίδου το θέλουν όλες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Το λευκό μπικίνι της Τατιάνας Στεφανίδου το θέλουν όλες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε λευκό μπικίνι για τις καλοκαιρινές της διακοπές και “κέρδισε” με την εμφάνισή της στην “πασαρέλα” της παραλίας.

Η παρουσιάστρια του Alpha που σύντομα θα επιστρέψει με το T-Live που βρέθηκε πολλές φορές στην κορυφή κατά τη διάρκεια της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, φροντίζει να απαθανατίζει τις ομορφιές που βλέπει κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τις διακοπών και να τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν το λευκό μπικίνι που επέλεξε. Κάτι που στυλιστικά όχι αποτελεί fashion trend, αλλά είναι στα top 5 των summer items για φέτος το καλοκαίρι.

Η Τατιάνα Στεφανίδου φόρεσε το λευκό της μπικίνι, ξάπλωσε στην ακροθαλασσιά και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: “Ο Παράδεισος είναι έννοια απόλυτα υποκειμενική. Αυτός είναι ο δικός μου”.

Δείτε την ανάρτησή της:

Related posts

Θες να δείχνεις όμορφη και λαμπερή στις φωτογραφίες; Αυτά είναι τα 6 tips που θα πρέπει να κάνεις!

News Room

Το Άγγιγμα…Και Τα Οφέλη Του

News Room

Η τύχη και τα 5 μυστικά που σε βοηθούν να την αποκτήσεις!

News Room