magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Το “Stray” είναι το πιο αποκαλυπτικό και παράλληλα γλυκό νιαούρισμα για όλους τους gamers (video)

Το "Stray" είναι το πιο αποκαλυπτικό και παράλληλα γλυκό νιαούρισμα για όλους τους gamers (video)

Το “Stray” είναι το νέο game που έχει “τρελάνει” όλους τους gamers του πλανήτη, τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί να είναι διαθέσιμο σχεδόν μια εβδομάδα, αλλά streamers, gamers και viewers έχουν ξετρελαθεί με μια γάτα που ζει μέσα σε ένα μεταποκαλυπτικό περιβάλλον.

ΠΡΟΣΕΧΕ! Στο “Stray” είσαι μια γάτα!

Όχι όμως μια απλή γάτα, αλλά μια πανίσχυρη γάτα, αφού δύσκολα πεθαίνεις (7 ζωές είναι αυτές), συνεχίζεις και παλεύεις συνέχεια με διάφορα πλασματάκια, ανάμεσα σε… ανθρώπους που έγιναν ρομπότ.

Σκοπός του παίκτη είναι να ανακαλύψει τα μυστικά της πόλης, να ξεθάψει την ιστορία και τα γεγονότα που έφεραν τον πλανήτη σε αυτήν την κατάσταση και εν τέλει, να βγει στον έξω κόσμο.

Όχι, δεν είσαι μόνος σε αυτό το ταξίδι. Έχεις για παρέα και ένα ρομπότ. Ένα μικρό drone που σε καθοδηγεί, μεταφράζει τη γλώσσα των ρομπότ και παλιότερα ήταν άνθρωπος.

Τα γραφικά είναι απίστευτα, ενώ δεν είναι λίγοι οι Έλληνες Streamers που όχι μόνο έπαιξαν το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά δήλωσαν ενθουσιασμένοι.

Ετοιμάσου λοιπόν, για μια ζωή με εγκαταλελειμμένα διαμερίσματα και αποθήκες, μπαρ γεμάτα με ρομπότ, επικίνδυνους υπονόμους και απαγορευμένα εργοστάσια.

Δες όσα έκαναν στο μεταποκaλυπτικό περιβάλλον του Stray, οι Έλληνες gamers όπως: Panos Dent, W1ndz, Ranting Greek Gamer και 2J:

Σχετικές αναρτήσεις

“SMART 4 FOOD”: Πρόγραμμα σεμιναρίων με θέμα τα “boutique” προϊόντα και τις τάσεις της αγροδιατροφής και γαστρονομίας

News Room A

Φαντασμαγορική πρεμιέρα για την Άννα Βίσση στο νησί της καρδιάς της και στις Sold Out “Notes Live” της Λεμεσού!

News Room A

Oscars 2022: Ο Γουίλ Σμιθ θα κληθεί για να επιστρέψει το χρυσό αγαλματίδιο

News Room A