magdasnews.gr
People & Politics

Το σχέδιο Χρυσοχοΐδη για την ΕΛΑΣ μετά τη δολοφονία της Κυριακής

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η χώρα τις λεπτομέρειες από τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδης και η ΕΛΑΣ σχεδιάζουν τις πρώτες τους κινήσεις μετά το φρικτό έγκλημα.

Σύμφωνα με το Mega, την Παρασκευή (5/4) θα γίνει μια διαδικτυακή σύσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, του αρχηγού της Αστυνομίας και επιτελών της ΕΛΑΣ με τρεις χιλιάδες αστυνομικούς από όλη την Ελλάδα.

Βασικό ζητούμενο είναι το επόμενο χρονικό διάστημα να παρουσιαστεί ένα σύνολο οδηγιών για το τι θα πρέπει να γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Επιπλέον φαίνεται να έχει αποφασιστεί ότι ένας καταγγέλλων για οικογενειακή βία θα κρατείται σε ασφαλή χώρο μέχρι να εντοπιστεί το πρόσωπο που απειλεί το θύμα.

Η Κυριακή πήγε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, για να καταγγείλει τον 39χρονο πρώην της, επειδή την παρενοχλούσε.

Στη συνέχεια ζήτησε αστυνομική προστασία προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, επειδή φοβόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το τμήμα την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό. Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβόταν, χωρίς να καταθέσει μήνυση.

Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας δίπλα στην σκοπιά μιλούσε στο τηλέφωνο με το 100. Εκεί, ο δράστης που την ακολούθησε, την είδε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Κασσελάκης ξέμεινε στην Αστυπάλαια λόγω φουρτούνας και του τραγούδησαν Ξυλούρη και «Bella Ciao» σε ταβέρνα

Newsroom

Χαμός με την ανάρτηση από τη Μάρω Βαμβουνάκη: “Έχω φάει ξύλο, ο έρωτας δεν ξέρει από καθωσπρεπισμούς”

News Room A

Εξιτήριο για τον Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο – Νοσηλευόταν με κορωνοϊό

News Room A