magdasnews.gr
News

Το ξέσπασμα της μάνας του Μπάμπη: «Γιατί τον σκότωσες;» – Τα SMS από περίεργους αριθμούς την ημέρα της δολοφονίας

Το ξέσπασμα της μάνας του δολοφονήμενου Μπάμπη: «Γιατί τον σκότωσες;» - Τα SMS από περίεργους αριθμούς

«Θέλω να ρωτήσω τον προφυλακισμένο γιατί το έκανε», δήλωσε η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου που βρέθηκε δολοφονημένος στο Μεσολόγγι, μιλώντας στον Alpha.

Η ίδια συμπλήρωσε πως ο γιος της πήγε αμέριμνος να συναντήσει τον προφυλακισμένο κρεοπώλη και έκτοτε δεν τον είδε ξανά. Παράλληλα, φρόντισε να ευχαριστήσει τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους, στην εύρεση της σορού του Μπάμπη Κούτσικου.

Χαρακτηριστικά η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου δήλωσε: «Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, -που πιστεύω πως γνωρίζει- ας πάει να μιλήσει στη Δικαιοσύνη. Δεν είναι αργά! Να μάθουμε κι εμείς κάτι».

Ο 31χρονος δολοφονήθηκε στις 4 Ιανουαρίου στον Κάμπο του Ευηνοχωρίου, ενώ σήμερα, κατά τα λεγόμενα της μητέρας του ήταν «τα τρίμηνα και ακόμα δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης». Συμπλήρωσε πως «ο ιατροδικαστής μας είπε ότι στις 21 Μαρτίου έφυγαν για Αθήνα, αλλά πότε θα βγουν τα αποτελέσματα, δεν έχουμε ιδέα».

Αναφορικά με τα μηνύματα που εστάλησαν στον Μπάμπη Κούτσικο την ημέρα της δολοφονίας του, η μητέρα του είπε: «Εστάλησαν και στην υπόλοιπη παρέα απ’ τον ίδιους αριθμούς». Τόνισε ωστόσο πως αν κάποιος καλέσει τους εν λόγω αριθμούς, δεν αντιστοιχούν σε συνδρομητή. «Πρέπει να ψαχτούν, να δούμε σε ποιους ανήκουν».

Η ίδια θέλει απλώς να απευθύνει ένα ερώτημα στον άνθρωπο που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου. «Θέλω να τον ρωτήσω γιατί το έκανε».

«Απ’ όλη την παρέα των κυνηγών μόνο μ’ έναν έχω συναντηθεί τυχαία. Οι υπόλοιποι έχουν χαθεί», συμπλήρωσε η ίδια.

Σχετικές αναρτήσεις

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο 55χρονος μαχαιρώνει τον μάγειρα στη Θεσσαλονίκη για το κοντοσούβλι

Newsroom

Δείτε πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία «AVGI» σε όλη την επικράτεια

News Room G

Συνάντηση των εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς με τον Στέφανο Κασσελάκη

News Room G