magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

To πείραμα που έγινε viral -Κόρη αντικατέστησε φωτογραφίες με ζωγραφιές και οι γονείς το πήραν χαμπάρι μετά από 11 ημέρες [εικόνες]

H Kristen Vogler από τη Μασαχουσέτη, αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα με τους γονείς της και η ανάρτησή της στο Facebook έγινε viral.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύς και όσοι μένουν σπίτι προσπαθούν να βρουν τρόπους να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους. H Kristen Vogler θέλησε να τεστάρει την παρατηρητικότητα των γονιών της και σκέφτηκε να αντικαταστήσει τις οικογενειακές φωτογραφίες και τα πορτρέτα της οικογένειας που βρίσκονται κρεμασμένα στην είσοδο του σπιτιού της με ζωγραφιές που έκανε η ίδια. Το πείραμά της τράβηξε την προσοχή του διαδικτύου και έγινε viral.

Οι γονείς της ούτε που το πρόσεξαν παρόλο που όλοι μένουν στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού. Μετά από 11 ημέρες η Kristen Vogler αναγκάστηκε να τους αποκαλύψει το πείραμά της. Η αντίδραση των γονιών της δημοσιεύτηκε στο προφίλ της στο Facebook. Πού να το περίμενε ότι θα συγκέντρωνε σχεδόν 4 χιλιάδες σχόλια και 27 χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Δείτε το πείραμα μιας γυναίκας με τους γονείς της που έγινε viral στο Bovary.gr

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Το ανοιξιάτικο και στιλάτο look της συνδυάζει τα must κομμάτια της σεζόν -Θα το λατρέψεις [εικόνα]

News Room

Αναιμία στην εγκυμοσύνη

News Room

Αποσύρθηκε επικίνδυνο καλλυντικό από την αγορά: Αν το αγόρασες σταμάτα αμέσως να το βάζεις!

News Room