magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Άργησες να ετοιμαστείς; Υπέροχα χτενίσματα για να κάνεις μόνη σου μέσα σε 5 λεπτά!

Ο γρήγορος κότσος π…Άργησες να ετοιμαστείς; Υπέροχα χτενίσματα για να κάνεις μόνη σου μέσα σε 5 λεπτά!Άργησες να ετοιμαστείς; Υπέροχα χτενίσματα για να κάνεις μόνη σου μέσα σε 5 λεπτά!Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!Αυτό το απλό χτένισμα είναι αρκετά κατάλληλο ακόμα κι αν είστε καλεσμένη σε γάμο.Άργησες να ετοιμαστείς; Υπέροχα χτενίσματα για να κάνεις μόνη σου μέσα σε 5 λεπτά!Αποκτήστε αφέλειες για μία μόνο μέρα, με αυτό το απλό χτένισμα.Άργησες να ετοιμαστείς; Υπέροχα χτενίσματα για να κάνεις μόνη σου μέσα σε 5 λεπτά!

Βάλτε μια απλή ελαστική κορδέλα και τυλίξτε τα μαλλιά σας προς τα μέσα.Άργησες να ετοιμαστείς; Υπέροχα χτενίσματα για να κάνεις μόνη σου μέσα σε 5 λεπτά!Πάρτε μια τούφα μαλλιών από τα αριστερά, τραβήξτε τη προς τα δεξιά και στερεώστε την με ένα τσιμπιδάκι. Στη συνέχεια πάρτε άλλη μια τούφα από τα δεξιά και σταυρώστε τη προς τα αριστερά. Στερεώστε την κάτω από την άλλη τούφα μαλλιών με ένα τσιμπιδάκι και είστε έτοιμη.Άργησες να ετοιμαστείς; Υπέροχα χτενίσματα για να κάνεις μόνη σου μέσα σε 5 λεπτά!Άργησες να ετοιμαστείς; Υπέροχα χτενίσματα για να κάνεις μόνη σου μέσα σε 5 λεπτά!Στριφογυρίστε τα μαλλιά σας από το πρόσωπο προς τα πίσω, σαν να θέλετε να πιάσετε μια κοτσίδα. Στερεώστε την τούφα με ένα τσιμπιδάκι. Κάντε το ίδιο και από την άλλη μεριά και ενώστε τις τούφες σε μια ανέμελη αλογοουρά. Στη συνέχεια πάρτε μια τούφα από την αλογοουρά σας και γυρίστε τη μερικές φορές γύρω από το κοκαλάκι, έτσι ώστε να το καλύψει. Τέλος, στερεώστε τη με ένα τσιμπιδάκι.ΠηγήΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Οι κοιλιακοί αυτού του μοντέλου προκάλεσαν (ξανά) αντιδράσεις [βίντεο]

News Room

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ: Αρνήθηκε να Φωτογραφήσει τη Γέννα μιας Γυναίκας επειδή έκανε Καισαρική. Έξαλλες Χιλιάδες Μαμάδες Παγκοσμίως!

News Room

Το μακιγιάζ που εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους -Τι πρέπει να προσέξετε στα μάτια

News Room