magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Γιατί οι έγκυες πρέπει να τρώνε μάνγκο – 9 αποδεδειγμένα οφέλη

Το καλοκαίρι έρχεται και το μάνγκο κάνει την εμφάνισή του στα ράφια του σουπερμάρκετ. Είναι ένα φρούτο που μπήκε δειλά δειλά στη διατροφή των Ελλήνων και μετά τα ροδάκινα, τα νεκταρίνια και τις φράουλες, έρχεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών τους.

Δύο εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας, στο Παρίσι, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί (25 Μαΐου) αφού έκλεψαν ένα απορριμματοφόρο με σκοπό…
Όταν τα βάζεις με λάθος ανθρώπους που προφανώς βρίσκονται σε ανοιχτή… γραμμή με μια ανώτερη δύναμη, τότε αυτά παθαίνεις!
Ο Βρετανός Ντάνι Μπόιλ θα είναι ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ, ανακοίνωσε σήμερα 25 Μαΐου η εταιρία Eon…

Τι γίνεται όμως με την εγκυμοσύνη; Επιτρέπεται ή όχι να καταναλώνει μία έγκυος μάνγκο στην εγκυμοσύνη; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση, είναι εύκολη! Ναι, καθώς είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, αντιοξειδωτικών και ζωτικών θρεπτικών ουσιών. Να θυμάστε ότι όμως πρέπει να αποφεύγετε την υπερβολική κατανάλωση. Τα μάνγκο είναι εποχιακά φρούτα και πρέπει να καταναλώνονται στην εποχή τους! 

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η επίδειξη μόδας του Οίκου Longchamp στο Παρίσι για την παρουσίαση της συλλογής Fall/Winter 2021

News Room A

Η Νέα Σειρά Ομορφιάς Της Victoria Beckham Έρχεται Και Λέγεται “Victoria Beckham Beauty”

News Room

SANGUEL: Η αναζήτηση ενός ατέλειωτου καλοκαιριού

News Room A