magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Διάσημες Σταρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτουν 6 Μυστικά και Κόλπα για Ντεκολτέ που Ζαλίζει. Το 5ο είναι Χρυσός!

Ρίξαμε μια ματιά στα δωμάτια τους και ανακαλύψαμε τα μυστικά τους.
Κολλητική ταινίαΠολλές…Ρίξαμε μια ματιά στα δωμάτια τους και ανακαλύψαμε τα μυστικά τους.Διάσημες Σταρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτουν 6 Μυστικά και Κόλπα για Ντεκολτέ που Ζαλίζει. Το 5ο είναι Χρυσός!Δες πως να χάσεις 10 Κιλά Μέχρι το Πάσχα ΤΩΡΑ!Πολλές διάσημες χρησιμοποιούν κολλητική ταινία για να σηκώσουν το στήθος. Για παράδειγμα, η Kim Kardashian παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί κολλητική ταινία για το τέλειο στήθος. Πριν χρησιμοποιήσετε κι εσείς ταινία, θυμηθείτε ότι πρέπει να αποφύγετε τις κρέμες και τα έλαια, ώστε να παραμείνει στην θέση της.Διάσημες Σταρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτουν 6 Μυστικά και Κόλπα για Ντεκολτέ που Ζαλίζει. Το 5ο είναι Χρυσός!Η ειδική ταινία διπλής όψης σας επιτρέπει να φοράτε φορέματα με πολύ βαθύ ντεκολτέ. Η μία πλευρά κολλάει στο σώμα και η άλλη στο φόρεμα. Αυτή την μέθοδο χρησιμοποιούν η Jennifer Lopez, η Beyonce, η Lady Gaga και άλλες σελέμπριτι. Μια λάθος κίνηση χωρίς την ταινία μπορεί να καταστρέψει τα πάντα.Διάσημες Σταρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτουν 6 Μυστικά και Κόλπα για Ντεκολτέ που Ζαλίζει. Το 5ο είναι Χρυσός!

Δυο χρόνια πριν εμφανίστηκε στην ζωή μας η τάση του contouring στο πρόσωπο και μετά στο σώμα. Οι διάσημες άρχισαν επίσης να τονίζουν το ντεκολτέ και το οστό της κλείδας ώστε να δείχνει πιο αδύνατο. Η πρώτη που παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί αυτή την μέθοδο ήταν η Lady Gaga.Όλοι μπορούν να δοκιμάσουν αυτή την τεχνική, αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να το παρακάνετε, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι παράξενο.Διάσημες Σταρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτουν 6 Μυστικά και Κόλπα για Ντεκολτέ που Ζαλίζει. Το 5ο είναι Χρυσός!Το σουτιέν που κολλάει στο δέρμα είναι η επιλογή πολλών διασήμων αλλά και καθημερινών γυναικών:-Είναι απαραίτητο όταν φοράτε ένα φόρεμα με ανοιχτή πλάτη.
-Είναι τέλειο για τα στράπλες φορέματα.
-Πιέζει το στήθος και το σπρώχνει προς τα πάνω.Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να το φοράτε για πολλή ώρα, γιατί γλιστράει όταν ιδρώνετε.Διάσημες Σταρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτουν 6 Μυστικά και Κόλπα για Ντεκολτέ που Ζαλίζει. Το 5ο είναι Χρυσός!Αν θέλετε να φορέσετε ένα εντυπωσιακό φόρεμα, μην ξεχνάτε την αυτοπεποίθηση σας. Δεν έχει σημασία αν μοιάζετε με την Cara Delevingne ή την Christina Hendricks – το σημαντικότερο κόλπο όλων των σελέμπριτι είναι ότι περπατάνε στον κόκκινο χαλί νιώθοντας σίγουρες και ελεύθερες.Copyright: brightside.meΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Σου τελείωσε το ασετόν; Κι όμως μπορείς να ξεβάψεις τα νύχια σου με υλικά από την κουζίνα σου

News Room

Γλυφάδα: Εντυπωσίασε η επίδειξη μόδας της Έλενας Κουλαουζίδου

News Room A

Βάζει στο χέρι της ΑΥΤΗΝ την σπιτική μάσκα χεριών και περιμένει. Μόλις την βγάζει, μένει άφωνη με το αποτέλεσμα!

News Room