magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Είσαι τεμπέλα; Η επιστήμη έρχεται να σε δικαιώσει με νέα έρευνα

Έχεις βαρεθεί να δέχεσαι υποδείξεις από τους γύρω σου για να σταματήσεις να τεμπελιάζεις;

Ο εκτός ελέγχου κινεζικός διαστημικός σταθμός Τιανγκόνγκ-1 έπεσε προ ημερών κάπου στον νότιο Ειρηνικό. Από κοσμική σύμπτωση, έπεσε σχετικά κοντά…
Πάσχα 2018 – Καιρός: Στα ύψη σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη (04/04/2018) η θερμοκρασία – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα, σύμφωνα…
Ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης και ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης, κρατούνται για περισσότερα από ένα μήνα στις φυλακές Αδριανούπολης.

 Αποτελείς το «μαύρο πρόβατο» στις παρέες σου επειδή δεν φημίζεσαι για το πόσο δραστήρια μπορείς να γίνεις; Πλέον, δεν έχεις τον παραμικρό λόγο να αγχώνεσαι για την εικόνα που έχουν οι γύρω σου για εσένα.

Η επιστήμη είναι με το μέρος σου!

Νέα έρευνα που έλαβε χώρα στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο Florida Gulf Coast κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι λιγότερο δραστήριοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν επιλέγουν να σπαταλήσουν χρόνο σε έντονες δραστηριότητες, αποδεικνύονται εντέλει οι πιο πνευματώδεις.

Σε αντίθεση με όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα (πως οι ενεργητικοί άνθρωποι είναι και περισσότερο έξυπνοι), οι αδρανείς και αυτοί που βαριούνται πιο εύκολα είναι εκείνοι που έχουν τον υψηλότερο δείκτη IQ. Η τάση τους αυτή για συνεχή siesta, οφείλεται στο γεγονός πως βαριούνται τα συνηθισμένα, με αποτέλεσμα να σπαταλούν περισσότερο χρόνο χαμένοι στις σκέψεις τους.

Διαβάστε περισσότερα στο limeandlife.com

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτά Είναι Τα Tips Που Θα «Σώσεις» τη μάσκαρα, την πούδρα ή το κραγιόν που χάλασε!

News Room

Η καλύτερη επιλογή στα υποδήματα και αυτό το καλοκαίρι!

News Room A

Αυτές είναι οι σπιτικές κρέμες της Κατερίνας Καινούργιου κατά της κυτταρίτιδας! Με μόνο 3 υλικά…

News Room