magdasnews.gr
People & Politics

Η περιγραφή σοκ του αντιδημάρχου Νίκαιας για την επίθεση από δημοτικό σύμβουλο: «Ήμασταν και συμμαθητές…»

Επίθεση δέχτηκε ο αντιδήμαρχος Νίκαιας από δημοτικό σύμβουλο μέσα στο Ειρηνοδικείο σήμερα το πρωί, μετά από διαπληκτισμό μεταξύ τους.

Ο δημοτικός σύμβουλος φέρεται να έριξε κουτουλιά στον αντιδήμαρχο και να τον τραυμάτισε μπροστά στη γυναίκα του.

Ο αντιδήμαρχος Ελευθέριος Χατζηπαυλίδης μεταφέρθηκε στο Τζάνειο τραυματισμένος μετά το περιστατικό. Όπως είπε, η επίθεση ήταν αιφνιδιαστική και ο ίδιος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

«Έξω από τον Ειρηνοδίκη-Πταισματοδίκη ήμασταν μαζεμένα δέκα άτομα να καταθέσουμε. Και αυτός μαζί. Και μου επιτέθηκε. Ήμασταν στον πρώτο όροφο του Ειρηνοδικείου, μέσα» δήλωσε στο Mega και την εκπομπή Live News, εξηγώντας ότι στο Ειρηνοδικείο βρίσκονταν για υπόθεση του Δήμου, με τον ίδιο και τον δημοτικό σύμβουλο να ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις.

«Είχαμε έναν διαπληκτισμό, αντιπολίτευση αυτός συμπολίτευση εγώ. Έχουμε μια διαφορά σε κάποια θέματα που αφορούν τον Δήμο… Ανταλλάξαμε αλλά αυτός ήρθε απρόκλητα» συνέχισε ο κ. Χατζηπαυλίδης.

Μετά το επεισόδιο ο δημοτικός σύμβουλος αποχώρησε από το σημείο στο οποίο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία

«Δεν ένιωσα καλά. Είχα και αιμορραγία και ζαλάδες. Κάλεσα το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Εν τω μεταξύ ήταν συμμαθητής μου και φίλος μου από τα παλιά. Στο ίδιο σχολείο, ίδια ηλικία. Απίστευτο δεν το περίμενα με τίποτα» κατέληξε ο αντιδήμαρχος.

Ο δήμαρχος Νίκαιας καταδίκασε την επίθεση

Στο μεταξύ, καταδικαστέα χαρακτήρισε ο δήμαρχος -με ανακοίνωσή του- την επίθεση σε βάρος του αντιδημάρχου.

«Καταδικάζω με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την πράξη βιαιοπραγίας κατά του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας από δημοτικό σύμβουλο αντιπολιτευόμενης παράταξης. Η βία και πολύ περισσότερο όταν αυτή εκδηλώνεται από ανθρώπους που εκλέχτηκαν για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών και της πόλης, προσβάλει κάθε ανθρώπινη αξία. Ο αντιδήμαρχος περιθάλπεται στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά και η υγεία του εξελίσσεται καλώς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης.

Σχετικές αναρτήσεις

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι κατέθεσε η σύζυγός του για τις τρεις καταγγελίες εις βάρος του (video)

News Room A

Γιώργος Τράγκας: Αυτό είναι το κόμμα στο οποίο είναι επικεφαλής

News Room A

Δείτε ποιος βουλευτής καταγγέλει το φιλί της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση

News Room A