magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!

Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Η έπαυλη της Rihanna βρίσκεται σε ένα λόφο στο Μπέβερλι Χιλς. Κοιτάζοντας το από απόσταση, ίσως σκεφτείτε ότι είναι μια όαση στην έρημο.Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Δες πως να χάσεις 10 Κιλά Μέχρι το Πάσχα ΤΩΡΑ!Η έπαυλη της Lady Gaga βρίσκεται σε παραλία του Ειρηνικού ωκεανού. Μέσα φαίνεται σαν ένα κέντρο διασκέδασης με μίνι-κινηματογράφο, αίθουσα μπόουλινγκ και πολλά άλλα αξιοθέατα.Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Κατά τη διαδικασία επιλογής σπιτιού, η Julia Roberts ανακάλυψε δύο μεγάλα σπίτια με υπέροχη θέα στην παραλία και τα αγόρασε μαζί. Η ηθοποιός αγαπάει το περιβάλλον, και ενσωματώνει τις ίδιες αρχές και στο δικό της σπίτι: η στέγη είναι από ανακυκλωμένο υλικό, και το πάτωμα από μπαμπού. Επίσης στην έπαυλη υπάρχει γήπεδο τένις.Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!O John Travolta έχει δικό του αεροσκάφος και είναι και ο ίδιος πιλότος. Μια εναέρια θέα της έπαυλης του θυμίζει αεροδρόμιο. Υπάρχει διάδρομος, όπου το αεροπλάνο μπορεί να φτάσει μέχρι την στέγη της έπαυλης!Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!

Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Ο Nicolas Cage δεν συλλέγει μόνο κόμικς, αλλά και σπίτια. Μέχρι στιγμής, έχει τρία παλιά αρχοντικά.Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Το αρχοντικό του Μελ Γκίμπσον θυμίζει κάτι από Μεσαίωνα. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αγαπάει την ιστορία. Αυτό μπορεί να το δει κανείς όχι μόνο στις ταινίες και τους ρόλους του, αλλά και στην έπαυλή του.Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Η έπαυλη του διάσημου ζευγαριού είναι ευρύχωρη και άνετη, τα δωμάτια δεν είναι φορτωμένα με ένα σωρό έπιπλα και αντικείμενα.Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Ο ταλαντούχος ηθοποιός Gary Oldman έχει εξαιρετικό γούστο. Εξωτερικά το σπίτι του μοιάζει με κήπο, αλλά στο εσωτερικό τα πάντα εμπνέουν κλασικό στιλ με μπαρόκ στοιχεία.Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Θα Πάθετε Πλάκα: Αυτές είναι οι Εντυπωσιακές Βίλες των Διάσημων Σταρ του Χόλιγουντ. Ο ορισμός της Χλιδής και της Πολυτέλειας!Το εκπληκτικό σπίτι της Naomi Campbell βρίσκεται στο νησί της Κλεοπάτρας, το οποίο βρίσκεται στη Μαρμαρίδα της Τουρκίας, λίγα μίλια μακριά από τη Σύμη και τη Ρόδο. Ο θόλος από ψηλά μοιάζει με το μάτι του Ώρου. Το οικολογικό σπίτι εξοικονομεί ενέργεια σε μέγιστο βαθμό. © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

5 Super Ιδέες για να βάλεις χρώμα και στο μπάνιο σου!

News Room M

20 άνθρωποι που έφτιαξαν έναν πραγματικό παράδεισο στην αυλή τους

News Room

Αγόρασαν αυτό το Σχολικό Λεωφορείο για μόλις 2.500€. Όταν δείτε πως το Μεταμόρφωσαν, θα Σκάσετε από τη Ζήλια σας!

News Room