magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Μπορεί να μοιάζει με Καλλίγραμμο Μοντέλο, αλλά αυτή η Εντυπωσιακή Γυναίκα είναι ΓΙΑΓΙΑ και έχει 2 Εγγόνια! Δείτε την Ηλικία της!

Έχουμε γοητευτεί από τις φωτογραφίες της και τις μοιραζόμαστε μαζί σας.Μπορεί να μοιάζει με Καλλίγραμμο Μοντέλο, αλλά αυτή η Εντυπωσιακή Γυναίκα είναι ΓΙΑΓΙΑ και έχει 2 Εγγόνια! Δείτε την Ηλικία της!Σήμερα η ζωή της Jacqueline θα μπορούσε να ονομαστεί ευτυχισμένη: είναι μια επιτυχημένη blogger, είναι μοντέλο και επικεφαλής εταιρείας για τις τάσεις της μόδας που γνωρίζει 5 γλώσσες.Δες πως να χάσεις 10 Κιλά Μέχρι το Πάσχα ΤΩΡΑ!Μπορεί να μοιάζει με Καλλίγραμμο Μοντέλο, αλλά αυτή η Εντυπωσιακή Γυναίκα είναι ΓΙΑΓΙΑ και έχει 2 Εγγόνια! Δείτε την Ηλικία της!Μπορεί να φαίνεται ότι ήταν πάντα έτσι, αλλά στην πραγματικότητα αυτή η γυναίκα άρχισε να αγαπάει τον εαυτό της έπειτα από 30 χρόνια. Τώρα, το κύριο σύνθημα της ζωής της είναι: «Η ζωή είναι μία, βιαστείτε να κάνετε ό, τι θέλετε.»Μπορεί να μοιάζει με Καλλίγραμμο Μοντέλο, αλλά αυτή η Εντυπωσιακή Γυναίκα είναι ΓΙΑΓΙΑ και έχει 2 Εγγόνια! Δείτε την Ηλικία της!

Μέσα από τις φωτογραφίες της, παρακινεί τους άλλους να βελτιώσουν τον εαυτό τους και προωθεί την ιδέα ότι η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο στην ομορφιά.Μπορεί να μοιάζει με Καλλίγραμμο Μοντέλο, αλλά αυτή η Εντυπωσιακή Γυναίκα είναι ΓΙΑΓΙΑ και έχει 2 Εγγόνια! Δείτε την Ηλικία της!Η ενήλικη κόρη της και οι δύο όμορφες εγγονές της νιώθουν περήφανες για την σούπερ γιαγιά τους, που η ίδια ονομάζει «συμμορία της μόδας μου.»Μπορεί να μοιάζει με Καλλίγραμμο Μοντέλο, αλλά αυτή η Εντυπωσιακή Γυναίκα είναι ΓΙΑΓΙΑ και έχει 2 Εγγόνια! Δείτε την Ηλικία της!Μια πραγματική εντυπωσιακή γυναίκα που δεν αφήνει την ηλικία να της σταθεί εμπόδιο στη ζωή της!Μπορεί να μοιάζει με Καλλίγραμμο Μοντέλο, αλλά αυτή η Εντυπωσιακή Γυναίκα είναι ΓΙΑΓΙΑ και έχει 2 Εγγόνια! Δείτε την Ηλικία της!Copyright: AdmeΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτό το μοντέλο είναι η απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να είσαι κοκαλιάρα για να είσαι όμορφη

News Room

3 κόλπα για να εξαφανίσεις τις τιράντες του σουτιέν σου ό,τι μπλούζα κι αν φοράς

Newsroom

Τι να διδάξετε στα αγόρια σας για να σας ευγνωμονούν στο μέλλον

News Room