magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Μυστικά για τέλειους γλουτούς από τη γυμνάστρια των διασήμων, Soph Allen (video)

Η Soph μετρά πλέον εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram και έχει δικό της κανάλι στο YouTube και συχνά μοιράζεται τα μυστικά που την βοήθησαν να αποκτήσει τους γλουτούς που ονειρεύονταν.

«Το 2017, έκανα εξαντλητικές προπονήσεις και δεν έτρωγα», έγραψε η 30χρονη γυμνάστρια στο Instagram. Η Soph είπε ότι έκανε 5 – 6 φορές την εβδομάδα προπόνηση με βάρη, χωρίς ωστόσο να δίνει ιδιαίτερη σημασία στις επαναλήψεις. Όπως όμως αναφέρει η ίδια, όταν ανέβαινε στη ζυγαριά έβλεπε ότι έχανε περισσότερο μυικό βάρος παρά λίπος.

Για να μεγαλώσετε τους μυς και να γίνετε πιο δυνατοί, πρέπει να κάνετε τους μυς να δουλεύουν πιο σκληρά από την τελευταία φορά που κάνατε γυμναστική. «Η διατροφή είναι ζωτικής σημασίας για την αλλαγή του σωματότυπού μας», διευκρινίζει η Soph Allen και συμπληρώνει: .«Προσπαθώ να επικεντρωθώ σε ένα διαφορετικό πράγμα κάθε εβδομάδα για να παραμένω συγκεντρωμένη. Αυτή την εβδομάδα, πρωταρχικό μου μέλημα είναι η διατροφή και η διατήρηση της στις 1.400 θερμίδες. Την επόμενη εβδομάδα, θα επικεντρωθώ στον ύπνο».

Η ίδια κάνει τουλάχιστον πέντε διαφορετικές ασκήσεις για γλουτούς σε έναν συνδυασμό τεσσάρων και τριών επαναλήψεων κάθε φορά. Δείτε το video:

 

Σχετικές αναρτήσεις

Μία Σπιτική Beauty Συνταγή Για Να Φροντίζεις Τα Χείλη Σου

News Room

Coachella inspo: Τα πιο bohemian χτενίσματα που μπορείς να δοκιμάσεις

News Room

«Ναι» στο sugaring! Η πιο φυσική και οικονομική μέθοδος αποτρίχωσης

News Room