magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

«Τελικά συγχωρούνται όλα τα λάθη;», γράφει η Δέσποινα Καμπούρη

Όσο προσεκτικός κι αν έχεις υπάρξει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με τον κοινωνικό σου περίγυρο, όσο κι αν θες όλα να γίνονται by the book, σωστά, υπεύθυνα και ηθικά, έρχεται αυτή η κακή στιγμή στη ζωή σου που γίνεται ένα μοιραίο λάθος. «»

Σάλος έχει προκληθεί από το βίντεο που καταγράφει Ισραηλινό ελεύθερο σκοπευτή, να στοχεύει Παλαιστίνιο στο κεφάλι και να πυροβολεί.
Survivor 2018 διαρροή – spoiler: Το Survivor 2018 επιστρέφει σήμερα, Τρίτη (10/04/2018) στις οθόνες μας μετά από απουσία λίγων ημερών.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό επιστρέφει το μεγαλύτερο κύμα των εκδρομέων του Πάσχα.  

Κι αυτό το λάθος μπορεί να σου την αλλάξει ολοσχερώς. Είσαι όμως άνθρωπος και πρέπει να πάψεις να αυτοτιμωρείσαι.

Προσπαθείς να είσαι σε όλα σωστή, να μην απογοητεύεις κανέναν, κρίνεις και κατακρίνεις με μεγάλη ευκολία όποιον παρεκκλίνει της πορείας του γιατί έρχεται σε αντίθεση με τα προσωπικά σου πιστεύω και τον δικό σου προγραμματισμό και για να σου είμαι ειλικρινής αν με ρωτούσες πριν λίγα χρόνια θα σου έλεγα ότι κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου.

Γιατί κι εγώ σε κάποια πράγματα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι απόλυτη και να μην δικαιολογώ ανθρώπους και καταστάσεις που υπέπεσαν σε τραγικά λάθη γιατί λανθασμένα πιστεύω ότι όλοι πρέπει να είναι και να σκέφτονται όπως εγώ.

Ποιος λοιπόν μπορεί να πει με το χέρι στην καρδιά ότι οι δικές του προσλαμβάνουσες, οι δικές του πεποιθήσεις είναι απαραίτητα οι σωστές; Κανείς είναι η απάντηση. Γιατί κανείς δεν μοιάζει με κανέναν και ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Λειτουργεί, αντιδρά, συμπεριφέρεται με τελείως διαφορετικό τρόπο σε διαφορετικές συνθήκες.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η νέα συλλογή Prêt-à-Porter του Μιχάλη Μανιάτη

News Room A

Ξύπνησες ποτέ στη μέση της νύχτας με αίσθημα παράλυσης; Δυστυχώς δεν κοιμάσαι μόνος τα βράδια

News Room

Αν δοκιμάσεις αυτούς τους κοιλιακούς, δε θα ξανακάνεις ΠΟΤΕ ροκανίσματα

News Room