magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Το τρικ της Κέιτ Μίντλετον για να δείχνει πιο προσιτή στις δημόσιες εμφανίσεις της -Τι επιλέγει να φορά

Η Κέιτ Μίντλετον είναι γνωστή για το στιλ και την κομψότητά της. Από τότε που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, έχει φέρει αέρα ανανέωσης.

Είναι μία από τις πιο σικ και καλοντυμένες γαλαζοαίματες στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο γενικότερα. Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, μαγνητίζει τα βλέμματα με τους royal fans να ασχολούνται με την στιλάτη γκαρνταρόμπα της. Το στιλ της έχει αλλάξει πολύ από τότε που την γνωρίσαμε, σύμφωνα με την Natasha Henson, Βρετανίδα Style Society editor.

Έχει εξελιχθεί και έχει μετατραπεί σε fashion & style icon, κάνοντας μοδάτες εμφανίσεις με τα κατάλληλα κομμάτια. Ο ρόλος της στην βασιλική οικογένεια έχει μεγαλώσει, αναλαμβάνοντας νέα καθήκοντα και υποχρεώσεις. Άλλωστε μια μέρα, θα γίνει βασίλισσα της Αγγλίας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το προσωπικό της στιλ δεν μπορεί να είναι προσιτό στον απλό κόσμο. Σύμφωνα με την ειδικό, η Κέιτ Μίντλετον έχει έναν τρόπο να δείχνει πιο προσιτή.

Δείτε ποιο είναι το τρικ που χρησιμοποιεί η Κέιτ Μίντλετον για να δείχνει πιο προσιτή στις δημόσιες εμφανίσεις της στο Bovary.gr

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η ενέργεια δεν λέει ποτέ ψέματα! Ο τρόπος για να διαβάζετε την ενέργεια των άλλων ανθρώπων

News Room

Έριξε το instagram η Βίκυ Κάβουρα! Δείτε τη νέα συλλογή μαγιώ

News Room A

Αυτή η γυναίκα έχει το τελειότερο σώμα στον κόσμο σύμφωνα με τους επιστήμονες! Συμφωνείτε; [Εικόνες]

News Room