magdasnews.gr
News

1.000 έως 50.000€ απο την φορολοταρία: Έλεγξε τον τραπεζικό σου λογαριασμό, μπορεί να είσαι ένας απ’ αυτούς

Η χριστουγεννιάτικη φορολοταρία της ΑΑΔΕ, που διανέμει χρηματικά έπαθλα από 1.000 έως και 50.000 ευρώ σε τυχερούς φορολογούμενους, πραγματοποιήθηκε χθες, την Τρίτη.

Αυτή είναι η 26η δημόσια κλήρωση και αφορά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο μήνα του 2023, δηλαδή τον Δεκέμβριο.

Τα ποσά που μοιράζονται από τη χριστουγεννιάτικη φορολοταρία

Τα ποσά που θα κερδίζουν κάθε μήνα οι φορολογούμενοι είναι τα εξής:

1 τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ

5 τυχεροί κερδίζουν 20.000 ευρώ ο καθένας

50 τυχεροί κερδίζουν 5.000 ευρώ ο καθένας

500 τυχεροί κερδίζουν 1.000 ευρώ ο καθένας

Το μηνιαίο διανεμόμενο χρηματικό ποσό κατανέμεται σε 556 δικαιούχους πολίτες, κατά τη σειρά ανάδειξης των τυχερών λαχνών (ο πολίτης που κατέχει τον πρώτο τυχερό λαχνό κερδίζει το έπαθλο των 50.000 ευρώ, οι κατέχοντες τους 2ο έως 6ο το έπαθλο των 20.000 ευρώ κ.ο.κ.).

Σε περίπτωση ανάδειξης περισσότερων από έναν λαχνό που ανήκουν στον ίδιο πολίτη, στην ίδια μηνιαία κλήρωση, θεωρείται ως τυχερός μόνον ένας λαχνός και, εάν οι λαχνοί κερδίζουν έπαθλα διαφορετικού ποσού, ο μεγαλύτερος σε ποσό. Σε τέτοια περίπτωση η λίστα συμπληρώνεται με τους επόμενους λαχνούς, μέχρι τη συμπλήρωση των 556 επάθλων.

Για την καταβολή του επάθλου, απαραίτητη προϋπόθεση για τους φορολογούμενους είναι να έχουν δηλώσει τον τραπεζικό του λογαριασμό σε μορφή ΙΒΑΝ στον διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr), στην επιλογή myAADE – «Μητρώο & Επικοινωνία» – Δήλωση Λογαριασμού ΙΒΑΝ.

Οι τυχεροί λαχνοί της χριστουγεννιάτικης φορολοταρίας

Οι φορολογούμενοι μπορούν να δουν τους τυχερούς λαχνούς ΕΔΩ.

Για είσοδο στην εφαρμογή, EΔΩ

Σχετικές αναρτήσεις

Με αγρότες στην Κουλούρα Ημαθίας συναντήθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

News Room G

Σοκ στους Αγίους Αναργύρους: Η τηλεφωνήτρια στο 100 άκουγε ζωντανά τη σφαγή της 28χρονης – Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία

Newsroom

Η μετανάστευση θα προσθέσει 6,1 εκατ. ανθρώπους στον πληθυσμό της Βρετανίας έως το 2036

News Room G