magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

12 μυστικά για να τον κρατήσεις για πάντα στο… κρεβάτι σου!

Έχεις ακούσει για τις… αφροδισιακές τροφές; Μάθε τα μυστικά τους!

Για να σαγηνέψεις και να παρασύρεις τον ερωτικό σου σύντροφο σε …μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ορισμένες τροφές που είναι διαποτισμένες με αφροδισιακές ιδιότητες και να διεγείρεις τα πάθη του. Οι τροφές αυτές θα έχουν ισχυρή επίδραση -ακόμη και ως αλοιφές- και έτσι θα τον έχεις για «πάντα» στο κρεβάτι σου! 

ΚΡΙΟΣ

Η διάσημη πιπεριά τσίλι έχει παράδοση στην τόνωση της λίμπιντο, κυρίως επειδή προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με αυτά της ερωτικής διέγερσης, όπως η υπεραιμία, η θερμογένεση και ο αυξημένος καρδιακός παλμός. Άλλωστε είναι γνωστή η προτίμηση των κυρίων που έχουν κυβερνήτη τον φλογερό Άρη, στις καυτές, πικάντικες γεύσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Γνωστή και μη εξαιρετέα, η σοκολάτα, είναι το πιο δημοφιλές αφροδισιακό σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε ο διασημότερος εραστής του κόσμου, ο Καζανόβα, έπινε πάντα ένα φλιτζάνι σοκολάτα πριν πάει στο κρεβάτι να συναντήσει την κυρία του, ενώ σε κάποια μοναστήρια της Δύσης -μερικούς αιώνες πριν- η σοκολάτα ήταν απαγορευμένο είδος, λόγω της διέγερσης της σάρκας που υπέθεταν οι θεοσεβούμενοι μοναχοί ότι προκαλούσε.

H σοκολάτα περιέχει κοκτέιλ ουσιών. Όμως το πραγματικό θαυματουργό συστατικό της είναι η φαινυλεθυλαμίνη, η οποία απελευθερώνει στον οργανισμό τις ίδιες ορμόνες που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Μια πρόταση ιδιαίτερα ευχάριστη για τον Ταύρο είναι να τον ενθαρρύνετε  να στάξει μερικές σταγόνες στο γυμνό σας κορμί και να το γλείψει με την γλωσσά του. Θα το εκτιμήσει δεόντως και θα γίνει …πύραυλος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αεικίνητη φαντασία τους και οι φυσαλίδες της σαμπάνιας ταιριάζουν τόσο πολύ που δεν θα έβρισκα καλύτερο συνδυασμό. Ας φροντίσει, όταν ανοίξει ένα μπουκάλι σαμπάνιας, να κρατήσει τις φυσαλίδες της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα ύψη, γιατί αυτές είναι που ευθύνονται για την διάθεση που μας φτιάχνει και  ανεβάζει τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα.

Ακόμη σύμφωνα με τον Δόκτωρ Max Lake, οινοποιό και ερευνητή των επιπτώσεων από φυσικά αφροδισιακά αρώματα, οι μυρωδιές των ξηρών σαμπανίων, ιδιαίτερα της Blanc de blancs, αναπαράγουν το λεπτό άρωμα των γυναικείων φερομονών!

O ευφάνταστος Δίδυμος μπορεί να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενο λούζοντας με τον αφρισμένο πίδακα την σύντροφο του ή μετά μάλιστα το επιμορφωτικό  βίντεο της Τζούλιας, να χρησιμοποιήσει ακόμη και το μπουκάλι…(άλλος για τον Σειρινάκη!)

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικές αναρτήσεις

4 κανόνες ομορφιάς που πρέπει να ξεχάσεις και υπάρχει λόγος

News Room

Ghosting: Ο νέος τρόπος χωρισμού, τι είναι, πώς το αντιμετωπίζεις…

News Room

Τέσσερις συμβουλές για να σας βοηθήσoυν να γίνετε μια οργανωμένη μητέρα

News Room