magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!

2. Ένα παλιό μπλουζάκι μπορεί καλύψει τη κοιλιά σας, έτσι ώστε να μην αγοράζετε ρούχα εγκυμοσύνης.3. Δε φτάνετε το τραπε…19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!2. Ένα παλιό μπλουζάκι μπορεί καλύψει τη κοιλιά σας, έτσι ώστε να μην αγοράζετε ρούχα εγκυμοσύνης.19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!3. Δε φτάνετε το τραπεζάκι του καφέ; Κανένα πρόβλημα! Η κοιλιά σας μπορεί να γίνει το κατάλληλο στήριγμα.19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!4. Όσο μεγαλώνει η κοιλιά σας, τόσα περισσότερα σνακ μπορούν να χωρούν εκεί πάνω.19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!5. Χρειάζεστε έξτρα στήριξη; Δοκιμάστε επίδεσμους για τραυματισμό για στήριγμα της κοιλιάς.19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!6. Ένα μαξιλάρι στη κοιλιά είναι ιδανικό για να στηρίζετε το λάπτοπ.19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!7. Χρησιμοποιήστε ένα λούτρινο ζωάκι για στήριξη όταν κοιμάστε στο πλάι.19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!8. Υπάρχουν ειδικές ζώνες για στήριξη της κοιλιάς που πωλούνται στην αγορά.19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!9. Ένα μεγάλο μαξιλάρι σώματος θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος στον ύπνο.19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!10. Οι λωρίδες από σιλικόνη για τους αθλητές κάνουν φοβερή δουλειά και για τη κοιλιά σας.

19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!11. Έχετε κοντά σας τα απαραίτητα όταν θα έχετε συμπτώματα ναυτίας τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!12. Αν είστε έγκυος κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, κρατήστε ένα σουτιέν στο ψυγείο για ανακούφιση.19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!13. Κρατήστε τα πόδια σας ανυψωμένα στη δουλειά. Μπορείτε να αναποδογυρίσετε ένα μικρό κάδο για άμεση ανακούφιση.19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!14. Ένα σωσίβιο είναι ιδανικό για ύπνο και ξεκούραση μπρούμυτα.19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!15. Μπορείτε να καλύψετε το σωσίβιο με κουβέρτες για περισσότερη άνεση.19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!16. Πολλές μητέρας ορκίζονται ότι οι χουρμάδες είναι ένας φυσικό τρόπος για να προκαλέσουν σύντομο τοκετό.19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!17. Το κόκκινο τσάι με βατόμουρα (ζεστό ή κρύο) λέγεται ότι έχει ιδιότητες που διευκολύνουν και προκαλούν σύντομο τοκετό.19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!18. Το λάδι καρύδας είναι απολύτως ασφαλές για το μωρό και κάνει καλό στην επιδερμίδα για τις ραγάδες.19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!19. Χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια με λίγο ξίδι για ασφαλές, μη τοξικό καθάρισμα του σπιτιού σας.19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!Copyright: BuzzFeedΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Δίαιτα του Στρατιώτη που Υπόσχεται Θαύματα σε Κάθε Γυναίκα! Και Ισχύει 100% …

News Room

Πώς μπορείς να κάνεις ένα φουλάρι το πιο stylish κομμάτι της εμφάνισής σου

News Room

7 τρόποι να κάνει κάθε κοπέλα τη διαδικασία του αυνανισμού ακόμα πιο απολαυστική!

News Room