magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!

Οι γιατροί, υπολογίζουν την εγκυμοσύνη από την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου της μητέρας. Οπότε εάν είστε έγκυος, για τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες της επίσημης εγκυμοσύνης σας, δεν ήσασταν τελείως.
2. Η εγκυμοσύνη, μπορεί …22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Οι γιατροί, υπολογίζουν την εγκυμοσύνη από την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου της μητέρας. Οπότε εάν είστε έγκυος, για τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες της επίσημης εγκυμοσύνης σας, δεν ήσασταν τελείως.22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Αυτό οφείλεται σε μια μίξη ορμονών και στο διακοπτόμενο ύπνο.22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Μπορεί να αποκτήσετε πανάδες και κηλίδες στο δέρμα σας.22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Έτσι ξαφνικά, μπορείτε να μυρίσετε τα πάντα από χιλιόμετρα μακριά!22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η ρινίτιδα της εγκυμοσύνης, όπου ο τεράστιος όγκος του επιπλέον αίματος στο σώμα κάνει τους ρινικούς ιστούς να πρήζονται και την αναπνοή δύσκολη.Χάσε εύκολα έως 20 κιλά με την δίαιτα του Πάσχα22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Κούραση, ναυτία, στομαχικές διαταραχές και πονοκέφαλοι. Αυτές, είναι μόνο μερικές από τις «χαρές» των τριών πρώτων μηνών της εγκυμοσύνης.22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Δεν θα μπορείτε να φοράτε τα αγαπημένα σας τζιν.22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Θέλετε οπωσδήποτε να φάτε πίτσα και μόλις την αγοράζετε, κάνετε εμετό!22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, εκκρίνεται περισσότερο σάλιο.22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Τα αντανακλαστικά ορισμένων γυναικών γίνονται παραπάνω ευαίσθητα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Οι ορμόνες της εγκυμοσύνης, μπορεί να προκαλέσουν προσωρινή ουλίτιδα και ευαίσθητα ούλα.

12. Μπορεί να κρυώνετε πολύ.

22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Κάποιες γυναίκες κρυώνουν πολύ εκείνη την περίοδο, για ανεξήγητο λόγο.22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Οι ορμονικές αλλαγές αυξάνουν την παροχή αίματος στο δέρμα, κάνοντάς σας να αισθάνεστε μεγαλύτερη ζέστη και να ιδρώνετε.22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Μπορεί τους πρώτους τρεις μήνες να μην έχετε καθόλου διάθεση και στη συνέχεια η λίμπιντο σας να ανέβει.22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών, είναι μια αίσθηση ότι υπάρχουν καρφίτσες και βελόνες στα πόδια σας, που σας κάνουν να τα κουνάτε. Είναι σύνηθες φαινόμενο κατά την εγκυμοσύνη.22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Ειδικά στο τρίτο τρίμηνο, όταν θα χρειάζεστε τρία μαξιλάρια και ένα γερανό για να σε βάλει στο κρεβάτι.22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Για κάποιο λόγο, μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι οι κοιλιές των εγκύων γυναικών είναι για το κοινό.22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Και ο γιατρός σας θα το κάνει. Είναι διασκεδαστικό να λέτε στους άλλους ότι είστε 196 ημερών.22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Μην ανησυχείτε, είναι απλώς ένα υπερηχογράφημα!22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Θα σας φανεί σαν ένα χρυσόψαρο να κινείται μέσα στην κοιλιά σας.22 Αλήθειες για την Εγκυμοσύνη, που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ΠΡΙΝ κάνουν Παιδιά. Η 16η είναι Μεγάλο Πρόβλημα!Ξαφνικά, θα το λατρέψετε και θα ανυπομονείτε να το φέρετε στη ζωή.Copyright: BuzzFeedΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Έλενα Κοκκαλίδου: Η Beauty Expert των επωνύμων μας συμβουλεύει για τα οφέλη του μασάζ gua sha

News Room A

Why Bold Socks Are The ‘Gateway Drug’ To Better Men’s Fashion

News Room

Είκοσι σκίτσα στα οποία όλες οι γυναίκες θα αναγνωρίσουν τον εαυτό τους

News Room