magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

25 Τραγικές καταστάσεις που αποδεικνύουν ότι οι Γυναίκες με έντονη τριχοφυΐα, είναι Καταραμένες. Η 22 είναι το απόλυτο ΣΟΚ!

2. Θα πρέπει να ξυρίσετε τα πόδια σας ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ το καλοκαίρι.3. Έχετε ξυριστεί τα πόδια σας για να μπορείτε να φορέσετε σορτς και μέσα σε λίγες μόνο ώρες έχουν βγει ξανά οι τρίχες.4. Έχετε ξυριστεί μόνο συγκεκριμένα τμήματα των ποδιώ…2. Θα πρέπει να ξυρίσετε τα πόδια σας ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ το καλοκαίρι.3. Έχετε ξυριστεί τα πόδια σας για να μπορείτε να φορέσετε σορτς και μέσα σε λίγες μόνο ώρες έχουν βγει ξανά οι τρίχες.4. Έχετε ξυριστεί μόνο συγκεκριμένα τμήματα των ποδιών σας, για να μπορείτε να φορέσετε σχισμένα τζιν.5. Και αν έχετε ξυρίσει ποτέ τους μηρούς σας, σίγουρα το έχετε μετανιώσει.Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!6. Ένα ξυράφι μιας χρήσης πρακτικά καταστρέφεται μετά από μία χρήση επειδή πιθανότατα δεν σχεδιάστηκε για τα τριχωτά σας πόδια.7. Πρέπει να σκέφτεστε το μέλλον εάν θέλετε να φορέσετε ένα αμάνικο πουκάμισο.8. Μάλλον θα έπρεπε να ξυρίσετε τις μασχάλες σας δύο φορές σε μια μέρα επειδή μεγαλώνουν οι τρίχες πολύ γρήγορα.9. Εάν αυθόρμητα φορέσατε μια αμάνικη μπλούζα, νιώθετε τόσο αμήχανα για τα τριχωτά σας χέρια.10. Αφού ξοδέψατε κυριολεκτικά μία ώρα στο ντους για το ξύρισμα, βγαίνετε για να ανακαλύψετε ότι ξεχάσατε μια ολόκληρη περιοχή…11. …Και είναι πάντα η ίδια περιοχή.25 Τραγικές καταστάσεις που αποδεικνύουν ότι οι Γυναίκες με έντονη τριχοφυΐα, είναι Καταραμένες. Η 22 είναι το απόλυτο ΣΟΚ!12. Οι άνθρωποι συχνά επισημαίνουν την κατάσταση της τρίχας σας σαν να είναι κάτι καινούργιο.

13. Μερικοί άνθρωποι πιθανώς ρώτησαν αν μπορούν να «πετάξουν» τα μαλλιά σας για να δουν πώς θα αισθάνεστε.14. Όλοι κοιτάζουν έντονα τις τριχωτές αρθρώσεις σας.15. Και σίγουρα θα παρατηρήσουν τα τριχωτά δάχτυλα των ποδιών σας αν φοράτε σανδάλια.16. Έτσι, έχετε προσθέσει το ξύρισμα στα πόδια και στα χέρια σας στην τακτική σας ρουτίνα.17. Έχετε φορέσει ένα βραχιόλι και καταλήγετε σε αγωνία πόνου αφού πιάστηκαν οι τρίχες σας.18. Και ο θεός να σας απογοητεύει που δεν χτυπάτε για να φορέσετε ένα γύψο.19. Τα φρύδια σας μεγαλώνουν προς όλες τις κατευθύνσεις.20. Η γραμμή των φρυδιών σας θα εξαφανιστεί αν δεν πειράξετε τα φρύδια σας για μια εβδομάδα.21. Ευτυχώς τα χοντρά φρύδια είναι στη μόδα αυτή την εποχή.25 Τραγικές καταστάσεις που αποδεικνύουν ότι οι Γυναίκες με έντονη τριχοφυΐα, είναι Καταραμένες. Η 22 είναι το απόλυτο ΣΟΚ!22. Έχετε πάει για να κάνετε αποτρίχωση σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του σώματος σας και σας ρωτούν αν θέλετε να κάνετε αποτρίχωση και σε ένα άλλο μέρος που δεν είχατε ποτέ παρατήρησει ότι έχετε τρίχες και εκεί.23. Και σίγουρα έχετε δοκιμάσει την αποτρίχωση με λέιζερ.24. Αναγνωρίζετε ότι το ξύρισμα είναι μια προσωπική επιλογή, αλλά εξακολουθείτε να είστε επικριτική σε κάποια που δεν ξυρίζεται.25. Όσο περισσότερο είστε σε μια σχέση, τόσο σταματάτε να περιποιείστε τις τρίχες σας.Copyright: BuzzFeedΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Βρήκαμε την λύση για τη δερματική χαλάρωση, με εκπληκτικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Newsroom E

Οι ωραιότερες μίντι φούστες της άνοιξης συναγωνίζονται τα φορέματα σε γοητεία -Απογειώνουν το ντύσιμο

News Room

10 πράγματα που δεν σε αφήνουν να είσαι ευτυχισμένος

News Room