magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

5 βήματα για να εντάξετε το boho στυλ στο σπίτι σας

Το boho στυλ γενικά είναι για όσους θέλουν γεμάτα ζωή, πολιτισμό που ενώνει την τη δημιουργική,
ανέμελη και αντισυμβατική ζωή με τις σύγχρονες ευαισθησίες.

Η διακόσμηση σε boho στυλλειτουργεί ακριβώς έτσι σε μια εκλεκτική ισορροπία αισθήσεων, εμπνεόμενη από ανθρώπους,όπως συνεχείς ταξιδιώτες, ηθοποιούς και συγγραφείς. Η εμφάνιση αντικατοπτρίζει αυτόν τον τύπο ζωής συνδυάζοντας αντικείμενα, χρώματα και μοτίβα από πολλές περιοχές του κόσμου. Αν ψάχνετε για ένα στυλ που μπορείτε να το κάνετε πραγματικά δικό σας, η boho διακόσμηση είναι για εσάς. Ας δούμε τώρα πώς μπορείτε να κάνετε όλο σας το σπίτι να φαίνεται πιο boho με 5 μικρές αλλαγές.

Χρώμα στον τοίχο
Τα ζεστά γήινα χρώματα είναι κοινά, όπως και τα μεταλλικά και οι αποχρώσεις των κοσμημάτων. Σκεφτείτε βαθύ καφέ, πράσινα και γκρι για τα βασικά χρώματα και, στη συνέχεια, αξεσουάρ με μωβ, πορτοκαλί και μπλε. Ο συνδυασμός και η επίστρωση χρωμάτων είναι αυτό που κάνει αυτό το στυλ μοναδικό. Η ανάμειξη χρωμάτων με φυσικά και γεωμετρικά μοτίβα αποτελούν χαρακτηριστικό του boho στυλ.

Ουδέτερα διακοσμητικά

Σε μια boho διακόσμηση σαλονιού είναι απαραίτητα και τα αντίστοιχα διακοσμητικά. Πρόσθεσε ψάθινα καλάθια και καφάσια στην τραπεζαρία, το τραπεζάκι του σαλονιού ή ακόμα και στο πάτωμα. Χρησιμοποιήστε επιτραπέζια φωτιστικά https://hintsdeco.com/collections/epitrapezia-fwtistika από ξύλο ή μπαμπού οροφής ή επιδαπέδια σε πιο ουδέτερους τόνους. Γέμισε διακοσμητικά βάζα με αληθινά ή διακοσμητικά λουλούδια για μια αίσθηση φρεσκάδας και επαφής με τη φύση και φροντίστε να βάλετε στον χώρο σας όμορφα κηροπήγια https://hintsdeco.com/collections/keria-khrophgia με αρωματικά κεριά.

Πρόσθεσε φυτά
Όταν επιλέξουμε το boho στυλ, έχουμε επιλέξει και την εναρμόνιση με την φύση. Οπότε τα φυτά και οι πρασινάδες είναι μονόδρομος. Χρησιμεύουν ως η τέλεια λειτουργική επιλογή και δίνουν ζωή σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Τα φυτά σας παρέα με κάποια επιτοίχια μακραμέ και τα ψάθινα καλάθια προσθέτουν ακόμα περισσότερο στυλ και boho vibes.

Ριχτάρια
Μια εξίσου καλή ιδέα είναι να τοποθετήσουμε στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο μαξιλάρια διακοσμητικά ή και μεγάλες μαξιλάρες σε boho στυλ, δημιουργώντας έτσι μια εστία ξεκούρασης και χαλάρωσης. Τα patterns των μαξιλαριών επιβάλλεται να είναι διαφορετικά μεταξύ τους και τα χρώματα να είναι ζωηρά. Το ίδιο ακριβώς μπορεί να γίνει και με τα ριχτάρια.

Έθνικ στοιχεία
Τέλος, συνδυάστε όλα τα παραπάνω με οικογενειακά κειμήλια και αντικείμενα από τα ταξίδια σας. Έχετε όμως στο μυαλό σας ότι αυτό το στυλ μπορεί να γίνει κομψό και λαμπερό, οπότε μην φοβάστε να δοκιμάσετε έναν περίτεχνο πολυέλαιο ή έναν ογκώδες καθρέφτη με χρυσό πλαίσιο. Ο μόνος κανόνας είναι ότι κάθε αντικείμενο στο δωμάτιο πρέπει εκφράζει εσάς.

Σχετικές αναρτήσεις

Διακόσμηση του χώρου με φωτιστικό από κλαδιά

News Room A

Αυτό το μικροσκοπικό καφέ στο Κουκάκι σε ταξιδεύει πίσω σε μια άλλη πιο ρομαντική εποχή

News Room

Εντυπωσιακό παρεκκλήσι σε σχήμα γυάλινου σταυρού θα κατασκευαστεί στη Σέριφο!

News Room