magdasnews.gr
News

efood market: Μείωση τιμών σε 1.200 προϊόντα

EFOOD Καταναλωτεσ

Το efood market, το supermarket του efood, προχώρησε σε άμεση μείωση τιμών σε περίπου 1.200 προϊόντα, καλύπτοντας περίπου το 30% του συνόλου των προϊόντων του.

Η μείωση επηρεάζει βασικές κατηγορίες προϊόντων, όπως προϊόντα προσωπικής φροντίδας, γαλακτοκομικά, αλμυρά και γλυκά σνακς, καθαριστικά κ.ά.

Η εταιρεία επιχειρεί να παρέχει στους καταναλωτές ποικιλία επιλογών σε προσιτές τιμές, προσφέροντας έτσι μια προσιτή επιλογή αγορών στη σημερινή οικονομική συγκυρία. Η πολιτική τιμολόγησης που διατηρεί το efood στοχεύει στο να παραμένει προσιτή και προσφορά προσφορές που ανανεώνονται καθημερινά.

Η εταιρεία επεκτείνει τη δυνατότητα αγοράς καθημερινά από τις 08:00 π.μ. έως τις 12:30 π.μ., συμπεριλαμβανομένων και των Κυριακών και αργιών. Επιπλέον, παρέχει υπηρεσία παράδοσης στον χώρο του πελάτη εντός 20 λεπτών από την παραγγελία, παρέχοντας έτσι ευκολία στους καταναλωτές. Η εταιρεία έχει ως στόχο να διατηρήσει τις χαμηλές τιμές και να αυξήσει τον αριθμό των προϊόντων και των επιλογών που προσφέρει στο efood market το 2024.

Σχετικές αναρτήσεις

Διεθνή ΜΜΕ: Ο νόμος για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών είναι ένα ορόσημο και μια μείζων κοινωνική αλλαγή

News Room G

Ακριβό μου Πάσχα: Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι

Newsroom

Ράκος στην Βουλή ο Άκης Σκέρτσος: Δείτε τι έγινε

News Room G