magdasnews.gr
News

Σοκαρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας:«Έπαθα σοκ με αυτό που έμαθα για έναν γνωστό τραγουδιστή και έναν πολιτικό – Έχω πέσει από τα σύννεφα»

Σύμφωνα με αποκαλύψεις που έχουν δημοσιευθεί, αναφέρεται ότι ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος”, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, υπέφερε από εθισμό στο τζόγο, σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα που έκανε μια ακόμη αποκάλυψη το πρωί της Παρασκευής.

“Έμαθα το πρωί, που πήγα να πάρω καφέ, εκεί στο καφενείο μαθαίνω τις μισές πληροφορίες της ζωής μου, πολύ γνωστός τραγουδιστής, πολύ μεγάλο όνομα, χάνει 1000 με 10.000 ευρώ τη μέρα από έναν πολύ μεγάλο εθισμό που έχει στο τζόγο. Δε μπορώ να πω το όνομά του. Έπαθα σοκ. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Από τα πιο μεγάλα ονόματα. Μετά μου είπαν για έναν άνθρωπο, πολύ γνωστό πολιτικό που έχει δραστηριοποιηθεί και επιχειρηματικά, μεγάλο όνομα, που έχει καταστραφεί από τον τζόγο. Θα έπρεπε να έχει εκατομμύρια και έχει καταστραφεί από τον τζόγο. Σοκ έπαθα. Δυο ονόματα, μεγάλος τραγουδιστής 1000 με 10.000 τη μέρα και επιχειρηματίας-πολιτικός που θα έπρεπε να ζει άνετα, και δεν έχει να πληρώσει” είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σχετικές αναρτήσεις

Δείτε τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

News Room G

Τριγμοί στην Κυβέρνηση:Πιθανή η παραίτηση της Μαρίας Κεφάλα – Επιμένει στο να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

News Room G

Νέα σχολικά κτίρια για ΑμεΑ ζητούν γονείς μαθητών των ΕΕΕΕΚ της Θεσσαλονίκης

News Room G