magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Αστραφτερή μπανιέρα με 3 υλικά που έχεις σπίτι σου – Φοβερό αποτέλεσμα

Αστραφτερή μπανιέρα με 3 υλικά που έχεις σπίτι σου

Η μπανιέρα είναι από τα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού για καθάρισμα, καθώς πολύ συχνά μαζεύονται άλατα και κιτρινίλες τα οποία θέλουν τρόπο για να καθαρίσουν.

Έχετε αναρωτηθεί ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να καθαρίσετε την μπανιέρα σας;

Το μείγμα είναι απλό και δεν είναι σαπούνι με νερό. Πάρτε ένα φλιτζάνι μαγειρικής σόδας με μισό φλιτζάνι σαπούνι που έχει όμως, βάση το ελαιόλαδο και τρεις με τέσσερις σταγόνες αιθέραιο έλαιο tea tree ή μέντα. Βάλτε λίγη ποσότητα από το μείγμα σε ένα σφουγγάρι και τρίψτε την μπανιέρα. Αφήστε για λίγο να δράσει και στη συνέχεα ξεβγάλτε.

Η μαγειρική σόδα σε σκόνη είναι ένα μαγικό εργαλείο καθαρισμού που βρίσκεται σίγουρα στο ντουλάπι του σπιτιού σου. Παρά το γεγονός ότι αποτελεί μία φθηνή οικονομικά λύση, οι δυνατότητές της στον καθαρισμό, στο γυάλισμα και στην εξαφάνιση των οσμών είναι αξεπέραστες. Χάρη στην σύστασή της αποτελεί μαζί με το ξύδι την ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσεις τα χημικά καθαριστικά που επιβαρύνουν την υγεία αλλά και την τσέπη. Το καθάρισμα μπάνιου με σόδα θα σας κάνει να εξοικονομήσετε χρήματα και φυσικά είναι φιλικό προς το περιβάλλον!

Επίσης, είναι απαραίτητο το αιθέραιο έλαιο tea tree ή μέντα καθώς έχει αντιβακτηριακή δράση.

Σχετικές αναρτήσεις

Στη Σίφνο φορτίζουν κινητά και τάμπλετ από ηλιακό δέντρο στο λιμάνι

News Room

Έχτισε Ουρανοξύστη 27 Ορόφων ΜΟΝΟ για την Οικογένειά του. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι το Εσωτερικό του, θα σας Πέσει το Σαγόνι!

News Room

8 Υπέροχα Λουλούδια που μπορείς να φυτέψεις σε γλάστρες στο Μπαλκόνι σου!

News Room M