magdasnews.gr
News

Φωτογραφίες-σοκ από την άγρια επίθεση σκυλιών σε γυναίκα στο κέντρο της Ραφήνας – Την κατασπάραξαν!

Φωτογραφίες-σοκ από την άγρια επίθεση σκυλιών σε γυναίκα στο κέντρο της Ραφήνας - Την κατασπάραξαν!

Στιγμές αγωνίας έζησε μία γυναίκα το πρωί της Τετάρτης στη Ραφήνα, αφού δέχθηκε επίθεση από δύο σκυλιά σε χώρο στάθμευσης.

Η γυναίκα είχε βγάλει βόλτα το κατοικίδιό της όταν δέχθηκε επίθεση από δύο μεγαλόσωμα σκυλιά στο πάρκινγκ της οδού Μάντικα.

Τα σκυλιά, τα οποία δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για αδέσποτα ή δεσποζόμενα που είχαν ξεφύγει της προσοχής του ιδιοκτήτη τους, προκάλεσαν σοβαρά τραύματα, με αποτέλεσμα η γυναίκα που έπεσε θύμα της επίθεσης να χρειαστεί να μεταβεί στο Σισμανόγλειο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου έβγαλε ανακοίνωση για το περιστατικό και αναφέρει τα εξής:

«Το πρωί της Τετάρτης, κάτοικος της πόλης μας που είχε βγάλει βόλτα το κατοικίδιό της, δέχθηκε επίθεση από δύο μεγαλόσωμα σκυλιά στο πάρκινγκ της οδού Μάντικα.

Η επίθεση ήταν εξαιρετικά βίαιη. Τα ζώα, άγνωστο ακόμη αν πρόκειται για αδέσποτα ή δεσποζόμενα που είχαν ξεφύγει της προσοχής του ιδιοκτήτη τους– προκάλεσαν σοβαρά τραύματα, με αποτέλεσμα η κυρία που έπεσε θύμα της επίθεσης να χρειαστεί να μεταβεί στο Σισμανόγλειο για τις πρώτες βοήθειες.

Αμέσως ενημερώθηκε και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που ξεκίνησε προσπάθεια να εντοπιστούν τα ζώα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αποδώσει. Η κινητοποίηση θα συνεχιστεί ενώ έχουν ειδοποιηθεί και οι περίοικοι να έρθουν σε επαφή με τον Δήμο σε περίπτωση που τα εντοπίσουν».

Σχετικές αναρτήσεις

Εισαγγελική έρευνα για την επανακατάληψη της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ

News Room G

Γεραπετρίτης: Θέλουμε να συζητήσουμε με την Τουρκία χωρίς να είμαστε αιθεροβάμονες

News Room G

Η Ιερά Σύνοδος συνεδριάζει για να συζητήσει το θέμα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών – πρόταση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για διεξαγωγής δημοψηφίσματος.

News Room G