Πες «αντίο» στους αφρούς που ξεχειλίζουν από την κατσαρόλα όταν μαγειρεύεις φαγητό, με αυτό το μαγικό και πανεύκολο κόλπο.
Βάζετε τα υλικά στην κατσαρόλα, ανακατεύετε και αφήνετε το φαγητό να βράσει.
Μετά από λίγο επανέρχεστε στην κουζίνα, συνήθως με ποδοβολητά, για να δείτε τι έχει γίνει.
Το νερό έχει ξεχειλίσει από την κατσαρόλα και ο ήχος από το νερό που τσιτσιρίζει πάνω στο μάτι της κουζίνας, για έναν αδιευκρίνιστο ακόμα λόγο, δημιουργεί φοβερό πανικό.
Για να μην έρθεις ξανά αντιμέτωπη με το αφρίζον νερό πρέπει να μάθεις ένα κόλπο. Και δεν είναι το απλό κόλπο με την ξύλινη κουτάλα.
Αντιθέτως, βάλε λάδι στο στόμιο της κατσαρόλας εσωτερικά και στο περίγραμμα και θα δεις το νερό να σταματάει στο ύψος του λαδιού και να μην υπερχειλίζει.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.