magdasnews.gr
News

Άγρια δολοφονία 54χρονης στο Μεξικό: Αγνοούνταν και βρέθηκε νεκρή σε νεκροταφείο την Ημέρα της Γυναίκας!

Άγρια δολοφονία 54χρονης στο Μεξικό

Νεκρή εντοπίστηκε η 54χρονη Ρέινα Χερνάντεθ που χάθηκε από το σπίτι της στο South Renton στις 26 Φεβρουαρίου και βρέθηκε νεκρή κοντά στο Mexicali, την πρωτεύουσα της Μπάχα, ακριβώς απέναντι από τα σύνορα ΗΠΑ με Μεξικό, στις 8 Μαρτίου.

Οι τοπικές αρχές βρήκαν επίσης το χαμένο όχημα της 54χρονης Ρέινα στο Μεξικό και συνέλαβαν έναν 61χρονο κάτοικο του Ρέντον, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για έγκλημα ενδοοικογενειακής βίας.

«Αυτό είναι το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα και η καρδιά μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της Reyna», δήλωσε ο διοικητής των ερευνών Chandler Swain.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Ρέντον (RPD), η Ρέινα Χερνάντεθ, 54 ετών, έφυγε από το σπίτι της στο Ρέντον Χάιλαντς στις 26 Φεβρουαρίου για να κάνει δουλειές μα δεν επέστρεψε ποτέ.

Οι φίλοι της Χερνάντεθ ανέφεραν την εξαφάνισή της στις 28 Φεβρουαρίου, αφού ανησύχησαν όταν δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι, δεν απάντησε στο τηλέφωνό της και δεν πήγε στη δουλειά στο Reyna Hair Salon, το κομμωτήριο που είχε στην κατοχή της.

Οι αστυνομικοί του Ρέντον ειδοποιήθηκαν για ένα πτώμα που βρέθηκε σε ένα τοπικό νεκροταφείο στην εθνική οδό Τιχουάνα την Παρασκευή. Οι ερευνητές για την υπόθεση των αγνοουμένων επικοινώνησαν με τις αρχές στο Μεξικό και παρείχαν αρκετές πληροφορίες ώστε να γίνει η ταυτοποίηση.

Άγρια δολοφονία 54χρονης στο Μεξικό
Η 54χρονη που δολοφονήθηκε

Άγρια δολοφονία 54χρονης στο Μεξικό

Οι αξιωματούχοι είπαν ότι μόλις επιβεβαιωθεί ο χρόνος και ο τρόπος θανάτου, οι αστυνομικοί μπορούν να προσδιορίσουν πού διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία.

«Συνεργαζόμαστε στενά με την αστυνομία και τους ομοσπονδιακούς μας εταίρους των ΗΠΑ για να καθορίσουμε πότε και πού σκοτώθηκε η Ρέινα», είπε ο Σουέιν.

Εάν η ανθρωποκτονία συνέβη στις ΗΠΑ, οι αρχές θα ζητήσουν την έκδοση του κατηγορούμενου, ώστε ο ύποπτος να αντιμετωπίσει κατηγορίες σε αυτή τη δικαιοδοσία, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Απρίλιος, μήνας εξελίξεων στα ελληνοτουρκικά

News Room G

Ρόζα Βρεττού, Κώστας Χρυσόγονος, Ηλίας Κικίλιας και Παναγιώτης Δημόπουλος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

News Room G

Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πιθανή η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη

News Room G