magdasnews.gr
People & Politics

Αλέξανδρος Παπαναστασίου: Tην ώρα που κέρδιζε το μετάλλιο, καιγόταν το σπίτι του στην Εύβοια

Αλέξανδρος Παπαναστασίου: Tην ώρα που κέρδιζε το μετάλλιο, καιγόταν το σπίτι του στην Εύβοια

Ο Αλέξανδρος  Παπαναστασίου, πολίστας της  Εθνικής Ελλάδος, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί», καθώς την ώρα που ο  Αλέξανδρος κέρδιζε  το μετάλλιο, στην Αγία Άννα Ευβοίας το σπίτι του περικυκλώνονταν από τη φωτιά.

Ο αθλητής μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνούν οι γονείς του, αφού ένα μέρος του σπιτιού του κάηκε αλλά ευτυχώς οι ζημιές στο σπίτι και τη γειτονιά του, είναι μόνο υλικές.

Μάλιστα ο πατέρας του Ολυμπιονίκη σε μια ανάρτηση στο Instagram, έγραψε: «Kαι τώρα ας μου πει κάποιος Όταν την ίδια στιγμή που η φωτιά μπαίνει στο σπιτι σου στην Αγ Αννα ,ο γιος σου κερδίζει μετάλλιο στο ΤΟΚΥΟ κλαις απο χαρά η απο λύπη ?????»

«Θέλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε και πνευματικά και υλικά με μία προσφορά που θεωρούμε χρέος μας να κάνουμε στους πυρόπληκτους», δήλωσε αναφερόμενος στη δωρεά των 100.000 που θα δώσουν από το πριμ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Θέλουμε πραγματικά να υποκλιθούμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές, πυροσβέστες και αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες αυτή την εποχή» είπε κλείνοντας.

Σχετικές αναρτήσεις

Ποιός ήταν ο Χρήστος Σαρτζετάκης: Η ζωή του στη Θεσσαλονίκη, η αγάπη για την πολιτική και τα… χρωματιστά ψηφοδέλτια

News Room A

Κωνσταντίνος Φλώρος: Ποιος είναι ο βουλευτής που έκανε… ρινγκ τη Βουλή – Ναύτης και διανομέας πριν εκλεγεί

Newsroom

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξαναχτυπά: “Δεν θεωρώ ότι έχω περάσει ποτέ μια κόκκινη γραμμή” (video)

News Room A