magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Ανακάλυψε το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα χωρίς σημάδια γήρανσης.

Στην αντιμετώπιση των ρυτίδων της ώριμης επιδερμίδας δεν χωρούν συμβατικές λύσεις, μόνο ιατρική γνώση και 27 χρόνια εμπειρίας στην αντιγήρανση.

Η αντιρυτιδική κρέμα Intense Renewal – Total Face Cream, είναι το δερμοκαλλυντικό αριστούργημα των SkourasΜed ειδικά σχεδιασμένο για να ξεκλειδώνει τα γονίδια της νεότητας σε πρόσωπο και λαιμό. Εμπλουτισμένο με την πιο δραστική μορφή κολλαγόνου, 3 είδη υαλουρονικού οξέος, προβιοτικά και φυτικά έλαια – ένα θαύμα αναδόμησης και λάμψης όπως ποτέ ξανά. Προέρχεται από την φύση, ολοκληρώνεται από την ιατρική γνώση στην αντιγήρανση των SkourasMed.

Ο δερματικός φραγμός γίνεται πιο ανθεκτικός και δυνατός χωρίς την αίσθηση τραβήγματος. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται σε βάθος ενώ οι ρυτίδες μειώνονται θεαματικά αφήνοντας ασύγκριτη απαλότητα και λάμψη χωρίς σημάδια γήρανσης.

Ακαριαίο αποτύπωμα ανάπλασης, λάμψης και ελαστικότητας σε πρόσωπο και λαιμό με την δύναμη του φλοιού παραθαλάσσιου πεύκου, του εκχυλίσματος σέλερι και των σπόρων άγριας τριανταφυλλιάς. Αξεπέραστη αντιοξειδωτική σύνθεση και άμεση απομάκρυνση των σημαδιών της γήρανσης.

Οδηγίες Χρήσης
Μετά από καθαρισμό με το Refreshing Cleansing Gel, εφαρμόστε οποιοδήποτε σέρουμ χρησιμοποιείτε σε ολόκληρο το πρόσωπο και μετά απλώστε την Intense Renewal Total Face Cream πρωί και βράδυ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μην ξεχνάτε ποτέ να χρησιμοποιείτε το αντηλιακό Protect & Hydrate SPF 30.

Δες περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα: https://www.skourasmed.com

Σχετικές αναρτήσεις

Ένας οργασμός τη μέρα… 3 είδη πόνου κάνει πέρα

News Room

Έτσι αλλάζει το σώμα μετά τον τοκετό (vid)

News Room

5 πράγματα που πρέπει πάντα να μένουν κρυφά

News Room