magdasnews.gr
Ζωή

Άννα Βίσση για τα «γεναία παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Η Άννα Βίσση μάγεψε το κοινό της στον ιερό χώρο του Ωδείου Ηρώδου Αττικού, με δύο sold out συναυλίες, σταθμό στην εντυπωσιακή καλλιτεχνική πορεία της!

Την Τρίτη 3 και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, η Άννα Βίσση , μία από τις πιο καταξιωμένες, πολυβραβευμένες, δημιουργικές και αγαπητές καλλιτέχνιδες, τραγούδησε για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, τα πιο σπουδαία τραγούδια της, τραγούδια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην καριέρα της, καθώς και στην ελληνική μουσική εν γένει, από τον συνθέτη της ζωής της, Νίκο Καρβέλα.
Την μεγάλη καλλιτέχνιδα συνόδευσαν το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής «Φιλαρμόνια» υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη, η 40μελής Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών σε διδασκαλία / διεύθυνση του Νίκου Μαλλιάρα και η βραβευμένη πιανίστρια Βικτωρία Φιοράλμπα Κιαζίμη. Εμφανίστηκαν επίσης μέλη από την μπάντα της Άννας Βίσση. 50 Χρόνια Άννα Βίσση, 86 Χρόνια ΕΛΕΠΑΠ. Δύο συναυλίες αγάπης με στόχο μέρος των εσόδων τους να διατεθούν τη στήριξη των θεραπειών των παιδιών με αναπηρία. Περισσότερα από 100.000 βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία, έχει αγκαλιάσει η ΕΛΕΠΑΠ στα 86 χρόνια λειτουργίας της.
Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Παιδονευρολόγος Δρ. Ελένη Ν. Σκουτέλη, μεταξύ άλλων είπε «Αγαπητή κα Βίσση, εύχομαι απόψε με το δικό σας μικρόφωνο να μας δώσετε την Φωνή που δικαιούνται… Τα Γενναία Παιδιά μας, τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, που θα μεγαλώσουν τα επόμενα χρόνια και οι περήφανες οικογένειές τους και κάθε άτομο με αναπηρία στην χώρα μας που αρχίζει ή συνεχίζει το ταξίδι της αποκατάστασης και συμπερίληψης».
Η Άννα Βίσση, Πρέσβειρα της ΕΛΕΠΑΠ, συγκινημένη δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της τόσο σημαντικής προσφοράς της για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Τις δύο συναυλίες αγάπης της Άννας Βίσση, τίμησαν με την παρουσία τους ο Εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Γενικός Εισαγγελέας κύριος Γιώργος Σαββίδης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κύριος Αθανάσιος Μπούρας, εκπρόσωποι της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Γενικός Γραμματέας και οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Πολιτισμού, Μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Μουσείου, ο Πρόεδρος και Μέλη του Ελληνικού Φεστιβάλ, καθώς και πλήθος καλλιτεχνών.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

 

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Σχετικές αναρτήσεις

Λαμπερή τελετή απονομής στα Who is Who International Awards 2023

News Room G

Πολεμικό Μουσείο: Ποιοι επώνυμοι πήγαν στα ART AWARDS – Δείτε φωτογραφίες

Newsroom

Η ιστορία ζωής του Άγγελου για τη φυλομετάβαση: «Γεννήθηκα σε γυναικείο σώμα αλλά ήξερα ότι είμαι άντρας»

Newsroom