magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Απίστευτη πράξη αγάπης: Μαθήτριες έκοψαν ομαδικά τα μαλλιά τους!

Απίστευτη πράξη αγάπης: Γυναίκες έκοψαν ομαδικά τα μαλλιά τους

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο ΙΣΤ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού – Ζακακίου – Πολύκαρπου Βλάχου, όπου 14 κορίτσια έκοψαν τα μαλλιά τους για να τα χαρίσουν έτσι ώστε να γίνουν περούκες για παιδιά με καρκίνο.

Όπως ανέφερε σε ομιλία της η Διευθύντρια του σχολείου, Φούλα Παπαπαναγιώτου, σύμφωνα με το philenews.com, η δράση αυτή εντάσσεται στον γενικό στόχο του σχολείου για Κοινωνικοσυναισθηματική Μάθηση και Συμπερίληψη. Παράλληλα εξήγησε πως μία μαθήτρια, η Πανάγια, ζήτησε να την βοηθήσουν να χαρίσει τα μαλλιά της στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

«Όταν είδαμε ότι και άλλα παιδιά ήθελαν να προσφέρουν, αποφασίσαμε, να ενημερώσουμε τους γονείς ότι η 15η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, θα επαναλαμβάναμε την δράση. Ήταν πραγματικά μεγάλη έκπληξη, όταν διαπιστώσαμε ότι 16 κορίτσια, 11 από το δημοτικό και πέντε από το γυμνάσιο δήλωσαν συμμετοχή».

Να σημειωθεί πως 120 παιδιά χτένισαν ή έκοψαν τα μαλλιά τους, ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό το οποίο θα δοθεί σε οικογένεια του σχολείου που αντιμετωπίζει σχετικό πρόβλημα. «Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να στείλουμε σε όλους ένα δυνατό μήνυμα ελπίδα ότι κανένας δεν πολεμά μόνος του».

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτά είναι τα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

News Room

Tips Για Νύφες Που Είναι Σε Καραντίνα Από Τον Makeup Artist Της Μeghan Markle Daniel Martin

News Room

Η  γνωστή Hair Colourist Αγάπη Στυλίδου, μας εξηγεί πόσο κακό κάνει στα μαλλιά σου το κρύο ;

News Room M