magdasnews.gr
People & Politics

Αποκλειστικό: Πότε θα κάνει την τελευταία του εκπομπή ο Αυτιάς

Ένας μεγάλος κύκλος για την καριέρα του Γιώργου Αυτιά κλείνει σε λίγες ημέρες, καθώς θα ανακοινωθεί επίσημα πια η υποψηφιότητά του όπως και άλλων υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές του 2024 οι οποίες θα πραγματοποιηθούν 6 με 9 Ιουνίου.

Για τον Γιώργο Αυτιά, αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσει την τελευταία του εκπομπή και έτσι θα κλείσει την καριέρα του μετά από τρεις δεκαετίες επιτυχημένης τηλεοπτικής παρουσίας.

Έτσι λοιπόν, αυτή την Τετάρτη 10 Απριλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ανακοινώσει τους υπόλοιπους υποψηφίους για το ευρωψηφοδέλτιο της νέας Δημοκρατίας.

Από την επόμενη μέρα, Πέμπτη, ο Γιώργος Αυτιάς όπως και όλοι υπόλοιποι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένη τηλεοπτική παρουσία σύμφωνα με τον νόμο.

Άρα η τελευταία εκπομπή του Γιώργου Αυτιά είναι αυτή την Κυριακή 7 Απριλίου, όπου και θα πρέπει να αποχαιρετήσει για πάντα ως παρουσιαστής το τηλεοπτικό του  κοινό.

Σχετικές αναρτήσεις

Νέες δηλώσεις Παπανώτα με αιχμές: «Με… έφαγαν, καλή χώνεψη»

Newsroom

Και ο Γιάννης Δημαράς στο κόμμα Τράγκα -Υπέγραψαν διακήρυξη συνεργασίας

News Room A

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζο Μπάιντεν: Η επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ στα γραφεία της ΝΔ – Οι 6 Έλληνες με πρόσβαση στο Λευκό Οίκο

News Room A