magdasnews.gr
People & Politics

Αποστομωτικές απαντήσεις επιστημόνων στον ανεμβολίαστο Τσιτσιπά (video)

Αποστομωτικές απαντήσεις επιστημόνων στον ανεμβολίαστο Τσιτσιπά (video)

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις της επιστημονικής κοινότητας για τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά, που ούτε λίγο, ούτε πολύ αρνείται προς το παρόν να κάνει το εμβόλιο που εκατομμύρια συμπατριώτες του έχουν κάνει ώστε να χτιστεί το τείχος ανοσίας.

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του «Ευαγγελισμού», Γιώργος Μπουλμπασάκος, που καθημερινά βλέπει τις κλίνες covid και τις εντατικές να γεμίζουν από ασθενείς που δίνουν «μάχη» για να κρατηθούν στη ζωή κόντρα στον κορωνοϊό, σχολίασε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» τη στάση του διεθνούς φήμης τενίστα.

«Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν το ρόλο τους από τη θέση που έχουν. Επειδή τυχαίνει να είναι και πρότυπα. Το είδαμε και με τον πρωταθλητή μας (σ.σ. Στέφανος Τσιτσιπάς) στο τένις. Τελικά μερικοί προσφέρουν αρνητικά παραδείγματα. Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Δεν θα ήθελα άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με ιατρική να ασχολούνται με ιατρικά θέματα» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.

Με τον αριθμό των διασωληνωμένων και των εισαγωγών να παίρνουν την ανηφόρα οι επιστήμονες ζητούν αυτοσυγκράτηση από πρόσωπα που δεν είναι γιατροί αλλά επηρεάζουν εκατοντάδες χιλιάδες νέους.

«Νομίζω ότι δεν θα περιμέναμε από τον δρ. Φάουτσι να κάνει σχόλια για το τένις κα αν έκανε θα είχαν λιγότερες επιπτώσεις από αυτά που μπορεί να έχουν τα σχόλια του κ. Τσιτσιπά» σημείωσε ο καθηγητής Ιατρικής και πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θάνος Δημόπουλος.

Οι περισσότεροι πλέον περιμένουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς να αντιληφθεί το ατόπημα του και να διορθώσει το λάθος που μπορεί να παρασύρει μακριά από τον εμβολιασμό αρκετούς από τους ανθρώπους που τον παρακολουθούν και τον θαυμάζουν για τις επιτυχίες του στο τένις.

Δείτε το video από το MEGA:

Σχετικές αναρτήσεις

Έφυγε από τη ζωή η πρώην βουλευτής της ΝΔ Ευγενία Τσουμάνη

News Room A

Η Ματίνα Παγώνη “καίει” τον Γρηγόρη Πετράκο: “Στην ιατρική, οι προσωπικές απόψεις δεν χωρούν” (video)

News Room A

Στο νοσοκομείο ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Η νέα φωτογραφία χωρίς μάσκα

News Room A