magdasnews.gr
People & Politics

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: ”Είμαστε έτοιμοι για όλα!”

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: ''Είμαστε έτοιμοι για όλα!''

Δηλώσεις μετά το πέρας του εορτασμού των Θεοφανείων στον Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών έκανε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Μακαριώτατος εξερχόμενος του Μητροπολιτικού Ναού ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απαντώντας σε ερώτηση για τη χθεσινή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη δήλωσε: “Μιλήσαμε για αυτά που πέρασαν και μιλήσαμε και γι’ αυτά που περιμένουμε. Και επειδή σήμερα έχουμε μία μεγάλη ημέρα πρέπει να προβληματιστούμε και με την γνώση της ιστορίας. Και η ιστορίας μας, μας λέει, είναι περίεργη, κάνει κύκλους η ζωή. Μέσα σε αυτούς τους κύκλους ζούμε και εμείς”.

Ερωτηθείς για το αν θα έπρεπε τα μέτρα να τηρηθούν ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε: «Εμένα μου το λέτε αυτό; Κοίταξε η Εκκλησία τι μέτρα έχει πάρει. Βγείτε τώρα στις παραλίες, βγείτε στο Σύνταγμα και βγάλτε το συμπέρασμα.

Αποχωρώντας ο Μακαριώτατος πρόσθεσε πως βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία ενώ υπογράμμισε: “όποιος ξέρει ιστορία πάντοτε περιμένει περίεργα πράγματα, επομένως είμαστε έτοιμοι για όλα!”

theofania mitropoli 2021 15

Πηγή: romfea.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Στις 7 Οκτωβρίου κρίνεται το πολιτικό μέλλον του Κουρουμπλή

News Room A

ΘΡΗΝΟΣ στο τελευταίο αντίο για τον Χρήστο Κυριαζή – Υποβασταζόμενη η σύντροφός του, Σοφία

News Room A

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: “Το παράδειγμα των Αγωνιστών του ‘21 μας εμπνέει και μας εμψυχώνει”

News Room A