magdasnews.gr
Τετ α τετ με την Μάγδα

Αυτό είναι το success story του DearDeliDog, του πρώτου ζαχαροπλαστείου ζώων στην Ελλάδα

Αυτό είναι το success story του DearDeliDog, του πρώτου ζαχαροπλαστείου ζώων στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα της κρίσης και της πανδημίας, δύο νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, αλλά και για την ίδια τη ζωή, έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και δημιούργησαν το πρώτο ζαχαροπλαστείο ζώων στην χώρα μας.

Αυτό είναι το success story του DearDeliDog, του πρώτου ζαχαροπλαστείου ζώων στην Ελλάδα

Διαβάζοντας τα βιογραφικά τους κάποιος, ανακαλύπτει πως ουδεμία σχέση είχαν με τα ζώα, κι όμως σήμερα, η ζωή τους όλη είναι τα ζώα και το δημιούργημά τους το οποίο ξεκίνησε από ένα κλικ της στιγμής. Η 28χρονη Βικτώρια, είναι από τον Βόλο, απόφοιτος τμήματος Λογοθεραπείας Πατρών, με προϋπηρεσία ως εσωτερική παιδαγωγός σε οικογένειες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο 37χρονος Νικόλας, είναι γεννημένος στην Πάτρα με σπουδές Πολ. Μηχανικού στο πολυτεχνείο Πατρών ενώ είναι και ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στην Αθήνα .

Κυρίες και κύριοι, η Βικτώρια Αγλαϊνη και ο Νικόλας Τσουρούτας, δίνουν την πρώτη τους συνέντευξη και μας αποκαλύπτουν το success story του DOG CAFE- DearDeliDog !

Αυτό είναι το success story του DearDeliDog, του πρώτου ζαχαροπλαστείου ζώων στην Ελλάδα
Η Βικτώρια Αγλαϊνη και ο Νικόλας  Τσουρούτας

Είναι η πρώτη φορά που ακούμε στην Ελλάδα ότι υπάρχει DOG CAFE- ‘’Ζαχαροπλαστείο’’ για Σκύλους και μας εκπλήσσει ευχάριστα. Πώς είναι το ‘’Zαχαροπλαστείο’’ για σκύλους και τι παροχές έχετε στους πελάτες σας;

«Το DearDeliDog είναι ένας χώρος για όλους τους τετράποδους φίλους μας και τους ιδιοκτήτες τους! Απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες οι οποίοι επιθυμούν να παρέχουν φρέσκες, υγιεινές και πρωτότυπες λιχουδιές στα σκυλάκια τους! Στο DearDeliDog οι ίδιοι μπορούν να βρουν Pupcakes, Dognuts, Pupcorn, Energy Balls, Dog Treats και πολλές ακόμα λιχουδιές! Διαθέτουμε, επίσης,  τούρτες σε διαφορετικά μεγέθη, καθώς και το Puppuccino, ένα ρόφημα αποκλειστικά για σκύλους! (εννοείται φυσικά ότι δεν περιέχει καφεϊνη και δεν έχει καμία σχέση με τον κλασσικό καφέ!)

Το DearDeliDog δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ιδιοκτήτες να μοιραστούν μια κοινή εμπειρία με το αγαπημένο τους κατοικίδιο, απολαμβάνοντας οι ίδιοι τον καφέ τους ή κάποιο άλλο ρόφημα της επιλογής τους! Παράλληλα στο χώρο μας βρίσκεται ένα ειδικά διαμορφωμένο photobooth, ώστε κάθε ιδιοκτήτης να μπορεί να φωτογραφίσει το σκυλάκι του! Ταυτόχρονα το κατάστημά μας διαθέτει κι ένα κομμάτι pet boutique με αξεσουάρ, παιχνίδια και προϊόντα φροντίδας για τους τετράποδους φίλους μας, παρέχοντας έτσι μια πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία στον ιδιοκτήτη με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής κάθε σκύλου!

Αυτό είναι το success story του DearDeliDog, του πρώτου ζαχαροπλαστείου ζώων στην Ελλάδα

Πώς γεννήθηκε αυτή η πρωτότυπη ιδέα και ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε;

«Η ιδέα είναι ‘’παιδί’’ της καραντίνας ουσιαστικά! Με το Νικόλα, η αλήθεια είναι, ήμαστε λίγο διχασμένοι σε σχέση με τις επιχειρηματικές μας κινήσεις εκείνη την περίοδο ! Τίποτα δε μας έκανε το κλικ, που λέμε! Το μόνο που ήταν σταθερό από πριν και καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας ήταν η αγάπη μου για τα ζώα και η εμμονή μου να ταΐζω τα σκυλάκια και τα γατάκια της γειτονιάς! Αυτή ήταν η αφετηρία, λοιπόν, για το συγκεκριμένο εγχείρημα! Στην πορεία, φυσικά, προσθέσαμε το δημιουργικό αλλά και καινοτόμο κομμάτι, καταλήγοντας στο τι καλύτερο από ένα γλυκό για σκύλους! Από την αρχή, όμως, η φιλοσοφία μας ήταν να παρέχουμε κάτι το οποίο να κάνει τους ιδιοκτήτες και τα κατοικίδιά τους να νιώθουν ξεχωριστοί !»

Αυτό είναι το success story του DearDeliDog, του πρώτου ζαχαροπλαστείου ζώων στην Ελλάδα

Πόσο εύκολο είναι να επενδύσει κανείς στην Ελλάδα εν μέσω οικονομικής κρίσης και πανδημίας κορονοϊού;

«Για να είμαι ειλικρινής το θέμα της πανδημίας δε μας φρέναρε καθόλου ! Μας φρέναρε σε λειτουργικό επίπεδο ναι , αλλά δε μας φόβισε καθόλου επιχειρηματικά. Το λες άγνοια κινδύνου (για εμένα που δεν έχω εμπειρία από επιχειρήσεις), μπορεί όμως να είναι και απόρροια του συνεχόμενου εγκλεισμού! Πιστέψαμε σε κάτι και αυτό αποτέλεσε κινητήριο δύναμη για εμάς ! Όλα είναι θέμα timing στη ζωή και θεωρώ πως η συγκεκριμένη ιδέα γεννήθηκε και υλοποιήθηκε τη σωστή στιγμή και μάλιστα το κυριότερο τηρώντας όλους του υγειονομικούς κανόνες ! Και για να απαντήσω στο θέμα συσχέτισης κορονοϊού και ζωοφιλίας, σίγουρα οι περισσότεροι ήρθαν πολύ κοντά με τα ζώα τους ή απέκτησαν ζωάκια  κατά τη διάρκεια της καραντίνας, σημασία έχει όμως, τώρα που τα πράγματα βελτιώνονται και παίρνουμε σιγά σιγά πίσω τις ζωές μας, να διατηρήσουμε στα ίδια επίπεδα την αγάπη και την ενασχόλησή μας με αυτά.»

Γιατί στην Πάτρα και όχι π.χ Αθήνα; Είναι ίσως στα σχέδια σας ;

«Η πρώτη μας σκέψη ήταν η Αθήνα σίγουρα, η Πάτρα όμως είναι η πόλη μας. Έπρεπε, λοιπόν, να ζυγίσουμε αυτά τα δύο και καταλήξαμε ότι καλύτερη επιλογή ήταν να τεστάρουμε πρώτα τους εαυτούς μας στο “απαιτητικό” κοινό της Πάτρας και στη συνέχεια να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας για το επόμενο μας βήμα επιχειρηματικά που έρχεται σύντομα. Η Πάτρα, εξάλλου, είναι μια πόλη με πάρα πολλούς ζωόφιλους και πολλά κατοικίδια και πιστέψαμε ότι η ίδια, θα αγκαλιάσει το καινούργιο μας εγχείρημα!»

Αυτό είναι το success story του DearDeliDog, του πρώτου ζαχαροπλαστείου ζώων στην Ελλάδα

Πώς αντιδρά ο κόσμος και βέβαια οι τετράποδοι φίλοι μας στη θέα μιας υπέροχης λαχταριστή της τούρτας;

«Για τον κόσμο το γλυκό για σκύλους είναι κάτι καινούργιο! Ο περισσότερος κόσμος στην αρχή θεωρούσε ότι είμαστε κανονικό ζαχαροπλαστείο και ζητούσε cupcake για όλη την οικογένεια! Έτσι καταλάβαμε ότι έπρεπε να γίνει κατανοητό ότι όλα τα προϊόντα μας είναι για σκύλους ! Μόλις συνέβη αυτό και εξηγήσαμε ότι τα γλυκά κι οι τούρτες μας δεν περιέχουν ζάχαρη ή κάποιο άλλο υποκατάστατο και φυσικά είναι μια ασφαλής επιλογή για τα κατοικίδια μας, έδειξαν πολύ μεγάλη  έκπληξη και ενθουσιασμό! Το καθημερινό feedback που λαμβάνουμε είναι τόσο θετικό, με μεγάλη έμφαση στο πόσο πρωτότυπη είναι η ιδέα και τελικά πόσο ανάγκη έχουν οι ίδιοι οι πελάτες μας να παρέχουν κάτι ξεχωριστό στο αγαπημένο τους κατοικίδιο! Όσον αφορά τώρα στα σκυλάκια και στις αντιδράσεις τους, τα περισσότερα ξετρελαίνονται ακόμα στην όψη της τούρτας ! Γαβγίζουν, γλείφονται , πολλά πνίγονται απ τη βιασύνη τους να την φάνε! Υπάρχουν βέβαια και οι πιο δύσκολοι πελάτες μας, οι οποίοι είναι πιο συγκρατημένοι και χρειάζεται να δοκιμάσουν πρώτα και στη συνέχεια να την καταβροχθίσουν με την ίδια μανία!»

 

Βικτώρια, είναι γνωστό πως δεν ταΐζουμε τα ζώα δεν με γλυκά! Από τι υλικά αποτελούνται τα προϊόντα σας και πόσο ασφαλή είναι για την υγεία τους;

«Φυσικά η λέξη << ζαχαροπλαστείο>> παραπέμπει σε γλυκίσματα με ζάχαρη, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν ισχύει ! Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζάχαρη ή κάποιο άλλο υποκατάστατο, συντηρητικά, τεχνητά αρώματα, χρωστικές ουσίες ή ζωικά υποπροϊόντα. Παρασκευάζονται αποκλειστικά από εμάς με φρέσκα και αγνά υλικά, φρούτα, λαχανικά, βότανα, superfoods και άλευρα κατάλληλα για το πεπτικό σύστημα των κατοικίδιών μας. Η ομάδα του DearDeliDog συνεργάζεται με διατροφολόγο ζώων, επομένως όλες μας οι συνταγές μας είναι προσαρμοσμένες στις διατροφικές τους ανάγκες και αποτελούν μια πλήρως ασφαλή επιλογή για τον κάθε ιδιοκτήτη και το κατοικίδιό του.  Επειδή, ωστόσο, κύριος στόχος μας είναι η ουσιαστική υγεία και ευεξία των ζώων, πάντα φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τυχόν προβλήματα υγείας έτσι, ώστε να αποφύγουμε κάποια <<ακατάλληλη>> λιχουδιά ή να προτείνουμε το γλύκισμα που ταιριάζει στην κάθε περίπτωση. Βλέποντας, λοιπόν, ότι τα περισσότερα σκυλάκια που μας επισκέπτονται αντιμετωπίζουν διάφορα θέματα υγείας, αποφασίσαμε να παρέχουμε και λιχουδιές που θα αφορούν και σε σκυλάκια με συγκεκριμένες παθήσεις.

Αυτό είναι το success story του DearDeliDog, του πρώτου ζαχαροπλαστείου ζώων στην Ελλάδα

Τι ξεχωριστό σας ζητάνε οι πελάτες σας ;

«Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής οι ιδιοκτήτες που μας έχουν επισκεφθεί, έρχονται με τη διάθεση να μάθουν τι ακριβώς τους παρέχουμε εμείς στο κατάστημά μας. Βλέπουν ότι υπάρχει ποικιλία στα φρέσκα γλυκίσματά μας, οι επιλογές είναι αρκετές για τους τετράποδους φίλους μας, επομένως οι ίδιοι δεν έχουν εκδηλώσει ακόμα τουλάχιστον την ανάγκη για κάτι πιο ιδιαίτερο ή εξεζητημένο. Ωστόσο το νούμερο ένα προϊόν μας μέχρι στιγμής είναι σίγουρα το Pupcake, όπως καταλαβαίνουμε όλοι από την ονομασία του είναι το αντίστοιχο ‘’cupcake’’ των σκύλων, για το οποίο τα σκυλάκια ξετρελαίνονται! Παρόλα αυτά χαιρόμαστε πολύ να ενημερωνόμαστε για τις προτιμήσεις των κατοικιδίων και των ιδιοκτητών τους και είμαστε ανοιχτοί σε τυχόν προτάσεις τους για κάτι καινούργιο!»

Facebook: Deardelidog

Instagram: deardelidog

Σχετικές αναρτήσεις

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Όλα όσα δεν έχει πει σε συνεντεύξεις του μέχρι και σήμερα

News Room M

Ο Αλέξης Μητρόπουλος για το ασφαλιστικό

News Room M

Διακοπές με γιοτ στην Ελλάδα: Η χειρότερη σεζόν λόγω κορονοϊού – Διάσημος ράπερ ακύρωσε την κράτησή του (video)

News Room A