magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Αυτό και αν είναι είδηση! Στο GTA 6 θα δούμε για πρώτη φορά γυναίκα πρωταγωνίστρια!

Αυτό και αν είναι είδηση! Στο GTA 6 θα δούμε για πρώτη φορά γυναίκα πρωταγωνίστρια!

Το GTA 6 ίσως έρθει στο 2024 και μάλιστα θα έχει πολλές αλλαγές! Σχεδόν τίποτα δεν θα είναι ίδιο από το GTA 5, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού θα δούμε γυναίκα παίκτρια!

Συγκεκριμένα, ο εξαιρετικά έμπιστος ρεπόρτερ Jason Schreier του Bloomberg έκανε όχι μία, όχι δύο, αλλά πολλές αποκαλύψεις για το GTA 6 που περιμένουν όλοι οι gamers στο παιχνίδι!

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, το GTA 6 θα έχει την πρώτη playable γυναίκα πρωταγωνίστρια της σειράς. Είναι Λατίνα και θα πρωταγωνιστεί στο παιχνίδι μαζί με έναν ακόμη χαρακτήρα. Μάλιστα, το ζευγάρι των πρωταγωνιστών είναι επηρεασμένο από τους πασίγνωστους ληστές Bonnie & Clyde.

Αρχικά η Rockstar ήθελε το GTA 6 να έχει τον πιο τεράστιο χάρτη απ’ οποιοδήποτε παιχνίδι Grand Theft Auto μέχρι σήμερα, περιλαμβάνοντας τεράστιες περιοχές της Βόρειας και Νότιας Αμερικής. Τα πλάνα αυτά άλλαξαν και η κλίμακα του project θα παραμείνει σε αυτή του GTA 5. Έτσι μέχρι το Sandy θα φτάσετε και το Paleto. Άντε και στο νησί για δυο τρεις αποστολές.

Μην φοβάστε όμως! Θα έχετε πολύ περισσότερες επιλογές μέσα στην πόλη. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, ο χάρτης του GTA 6 είναι ήδη μεγάλος και έχει περισσότερες εσωτερικές τοποθεσίες απ’ οποιοδήποτε άλλο GTA παιχνίδι.

Τέλος, πρέπει να γνωρίζετε πως ότι θα δείτε στην αρχική μορφή του GTA6, δεν πρόκειται να μείνει για πολύ. Συγκεκριμένα, η Rockstar σχεδιάζει να εξελίσσει το GTA 6 με την πάροδο του χρόνου, προσθέτοντας νέες πόλεις μετά την κυκλοφορία του.

Σχετικές αναρτήσεις

Χριστούγεννα με τα παιδιά – Οι γιορτινές θεατρικές παραστάσεις του ΚΠΙΣΝ για όλη την οικογένεια

News Room A

Outerspace Boho Anniversary Party, στο κέντρο της Γλυφάδας, για το “Moonlight Βoutique”!

News Room A

Αληθινή κοσμοσυρροή στα εγκαίνια της έκθεσης του Cédric Bouteiller Inspirations Urbaines, στη νέα γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στο Κολωνάκι

News Room A