magdasnews.gr
People & Politics

Χριστουγεννιάτικη μαγεία από τα πλήκτρα του Στέλιου Κερασίδη

Χριστουγεννιάτικη μαγεία από τα πλήκτρα του Στέλιου Κερασίδη

Χριστούγεννα! Η πιο μαγική εποχή του χρόνου. Φώτα, στολίδια, τραγούδια, δώρα, μια εποχή γεμάτη αγάπη και χαρά… Φέτος όμως; Τι γίνεται με τα πιο περίεργα, απόμακρα και δύσκολα Χριστούγεννα της ζωής μας;

Την απάντηση δίνει -ποιος άλλος- ο μικρός ”μάγος” του πιάνου Στέλιος Κερασίδης, ο οποίος μετά το συγκλονιστικό «βαλς της απομόνωσης» που προκάλεσε παγκόσμιο θαυμασμό και συγκίνηση ξαναχτυπά με μουσική ωριμότητα που εντυπωσιάζει και συνθέτει μια ονειρική Χριστουγεννιάτικη μελωδία που θα σας ταξιδέψει!

Χριστουγεννιάτικη μαγεία από τα πλήκτρα του Στέλιου Κερασίδη

Στο γεμάτο γεμάτο μηνύματα και ανατροπές βίντεο που δημιούργησε η ταλαντούχα ομάδα της Fraufilms, ο Στέλιος αναζητώντας το γιορτινό πνεύμα μέσα στο σκοτάδι και συνοδευόμενος μαεστρικά από το νεαρό σολίστ του βιολιού Ιωάννη Νίκολη καταφέρνει μέσα από τα πλήκτρα του πιάνου να ζωντανέψει τη μαγεία και να φέρει πίσω τη λάμψη των Χριστουγέννων!

Η υπέροχη μουσική του Στέλιου, τα κοντινά πλάνα πλημμυρισμένα συναίσθημα, καθώς και η ερμηνεία των δυο αυτών χαρισματικών παιδιών μας ζεσταίνει τη καρδιά και μας υπενθυμίζει μια ακλόνητη διαχρονική αλήθεια που ειδικά τώρα έχουμε τόσο ανάγκη να θυμόμαστε: όσες δυσκολίες και αν περνάμε «τα Χριστούγεννα δεν θα πεθάνουν ποτέ»!

Το Christmas Will Never Die κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company

Σχετικές αναρτήσεις

Παραπέμπεται ο Παππάς με 187 ψήφους

News Room A

Τα συγκινητικά λόγια του Μητροπολίτη Φθιώτιδας για την 36χρονη Ελένη

News Room M

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η σκληρή απάντηση στην Τζούλια Νόβα για την μπλούζα με το σφυροδρέπανο (video)

News Room A