magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Δείτε 5 τιπς για να έχετε όμορφα μαλλιά όλη μέρα

Δείτε 5 τιπς για να έχετε όμορφα μαλλιά όλη μέρα

Ένα από τα παρακάτω έχει συμβεί σε όλες μας τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας: α) ξυπνάς καθυστερημένη με κόμπους στα μαλλιά και δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα ή β) ξυπνάς στην ώρα σου και διαπιστώνεις ότι σήμερα μπορεί να είναι μια πολύ καλή μέρα για σένα αλλά, επίσης, μια πολύ κακή μέρα για τα μαλλιά σου γ) έχεις βαρεθεί να λουστείς το προηγούμενο βράδυ και την επόμενη μέρα το μετανιώνεις οικτρά. 

Σύμφωνα με το Tlife.gr, ότι και να συμβαίνει υπάρχει πάντα η λύση και ακούει στο όνομα bun. Εκείνο το χτένισμα που μοιάζει με μια μικρή μπάλα σε κάποιο σημείο του κεφαλιού σου (ανάλογα με το ύψος που θα το κάνεις) είναι τέλεια επιλογή ειδικά τις ζεστές μέρες που έρχονται και θέλεις να έχεις τα μαλλιά σου πιασμένα κάτω.

Για να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη, συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικά πολύ εύκολα video tutorials για να πετύχεις εκείνο που σου αρέσει περισσότερο ή/και όλα!

Sleek top knot

Το sleek top knot είναι το bun που γίνεται στην κορυφή του κεφαλιού και είναι τόσο λαμπερό που τα μαλλιά σου μοιάζουν σχεδόν wet. Βασική προϋπόθεση για να το πετύχεις είναι να έχεις μια οδοντόβουρτσα! Γιατί; Πάτησε play παρακάτω και θα δεις γιατί…

Messy bun

Στον αντίποδα του στιλιζαρισμένου top knot στο οποίο δεν θέλουμε να πετάει ούτε τρίχα υπάρχει το messy bun, αυτό που δημιουργεί ένα εσκεμμένα πρόχειρο αποτέλεσμα τόσο που μοιάζει να το έκανες χωρίς καν να έχεις μπροστά σου καθρέφτη!

Low bun 

Αυτό το χαμηλό bun που γίνεται στο ύψος του αυχένα και έχει αυστηρή χωρίστρα στη μέση είναι ένα από τα πιο αγαπημένα χτενίσματα των influencers του instagram, ειδικά όσων ασχολούνται με το skincare αφού αυτό το χτένισμα σου επιτρέπει να εστιάσεις 100% στην επιδερμίδα!

Hun (aka half-up bun)

Αν σου αρέσει το bun ως λογική αλλά δεν θέλεις να έχεις όλα τα μαλλιά σου πιασμένα ψηλά, υπάρχει αυτή εδώ η τέλεια εναλλακτική! Το hun παίρνει το όνομά του από τις λέξεις half-up και bun και είναι αυτό ακριβώς που περιγράφουν οι δύο λέξεις: ένα bun που προκύπτει από μισό πιάσιμο.

Bun για σγουρομάλλες

Για πολλά χρόνια οι σγουρομάλλες κρύβονταν πίσω από ισιωτικές και πρέσες. Τα τελευταία χρόνια, όμως, που το individuality ή αλλιώς η διαφορετικότητα είναι η νούμερο ένα τάση, το σκηνικό έχει ανατραπεί. Με λίγα λόγια, αν έχεις σγουρά μαλλιά μην τα ισιώσεις πρώτα! Δες αυτό το tutorial και πιάσε τα μαλλιά σου σε bun ακριβώς όπως είναι: σγουρά!

Σχετικές αναρτήσεις

Απίστευτη πράξη αγάπης: Μαθήτριες έκοψαν ομαδικά τα μαλλιά τους!

Newsroom

Kate Middleton: Παραδίδει μαθήματα styling με δύο από τα μεγαλύτερα fashion trends της σεζόν

News Room A

«Να σέβεστε την ανάγκη της γυναίκας σας για ξεκούραση, μπαμπάδες»

News Room