magdasnews.gr
News

Δείτε πότε ξεκινούν οι εργασίες για την ανέγερση του Μουσείου Ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη

Εντός του Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανέγερση του Μουσείου Ολοκαυτώματος στη δυτική Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση που ακολούθησε τη συνάντηση μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Αγγελούδη, και του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου.

Ο δήμαρχος επισήμανε τη σημασία του Μουσείου Ολοκαυτώματος για τη Θεσσαλονίκη και εξέφρασε την ελπίδα ότι το έργο θα ολοκληρωθεί εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.

Από την πλευρά του, ο κ. Πικραμμένος ανέφερε ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το έργο, προχωράει και επιβεβαίωσε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στον Φεβρουάριο.

Επιπλέον, ανέφερε τη διεθνή απήχηση του έργου, καθώς δημιουργείται μια τριγωνική σχέση μεταξύ της Αίγυπτου, του Ισραήλ και της Ελλάδας. Επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το Ισραήλ για το Μουσείο.

Σχετικά με την ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας, ο δήμαρχος ανέφερε ότι επιδιώκουν να δημοπρατήσουν το έργο σύντομα και εξέφρασε ελπίδες ότι θα είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την ημερομηνία δημοπράτησης εντός των επόμενων δύο μηνών.

Σχετικές αναρτήσεις

Θανατική ποινή σε πατέρα και σύντροφο στη Κίνα-Έριξαν δύο μικρά παιδιά από το 15ο όροφο

News Room G

Σοκάρουν βίντεο με ζώα από τις πλημμύρες στις χώρες του Κόλπου: Καμήλες παρασύρθηκαν, γάτα γραπώθηκε από χερούλι ΙΧ!

Newsroom

Εξαγριωμένοι γονείς στη Λάρισα με 65χρονο: Έριξε φυτοφάρμακο κοντά σε νηπιαγωγείο!

Newsroom