magdasnews.gr
News

Εξελίξεις στην υπόθεση του Μπάμπη απο το Μεσολόγγι – τι εντόπισε η Αστυνομία

Οι έρευνες για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι συνεχίζονται εντατικά, με την αστυνομία να εντοπίζει ένα ακόμη φυσίγγιο από κυνηγετική καραμπίνα στην περιοχή.

Το νέο φυσίγγιο, μαζί με τις καραμπίνες του 50χρονου κρεοπώλη, θα υποβληθεί σε βαλλιστική εξέταση σε εργαστήριο στην Αθήνα.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να χρησιμοποίησε ο 50χρονος την καραμπίνα του θύματος για τη δολοφονία και στη συνέχεια να τον πέταξε μέσα στον βάλτο. Ναρκαλιευτές του στρατού με ειδικό μηχάνημα που έχει μαγνήτη ανέλκυσης μεταλλικών αντικειμένων συμμετέχουν στην έρευνα.

Στην περιοχή έχει φτάσει ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που συμμετέχει στις έρευνες και εντόπισε τη σορό του θύματος. Ο 31χρονος παρουσίαζε τραύματα από κυνηγετικό όπλο και είχε βρεθεί σε προχωρημένη σήψη.

Ο κρεοπώλης, μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Οι αρχές διαθέτουν λεπτομερείς πληροφορίες για τις κινήσεις του 50χρονου την ημέρα της εξαφάνισης του θύματος, και έχουν εξετάσει το ενδεχόμενο της χρήσης της καραμπίνας του για τη δολοφονία. Η έρευνα εξετάζει επίσης τη συνέχεια του γεγονότος και ενδεχόμενη σύνδεση με άλλα φυσίγγια που κατείχε ο 31χρονος.

Σχετικές αναρτήσεις

Ν. Ανδρουλάκης: Εμείς στεκόμαστε με αίσθημα ευθύνης στο ζήτημα της βίας, όταν εσείς περιμένατε τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου για να πάτε 200 ονόματα σεσημασμένων στη δικαιοσύνη

News Room G

Τρόμος για αγοράκι στα Γιαννιτσά: Πήγε να χαϊδέψει σκύλο και τον δάγκωσε στο κεφάλι!

Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν έδωσε καμία μάχη για να προστατεύσει τους καταναλωτές από την ακρίβεια

News Room G