magdasnews.gr
People & Politics

Δένδιας και Παυλόπουλος μαζί σε εκδήλωση για την 25η Μαρτίου – Έκατσαν δίπλα δίπλα

Δένδιας και Παυλόπουλος μαζί σε εκδήλωση για την 25η Μαρτίου

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, παρέστη την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στη μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για τον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος, ο Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Βασίλειος Πάλμας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σταυροπηγίου κ. Αλέξιος, ως Εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, ο Βουλευτής Άγγελος Συρίγος, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, οι Βουλευτές Νικόλαος Βλαχάκος, Γεώργιος Βρεττάκος, Ζωή Ράπτη, Παύλος Σαράκης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνιος Οικονόμου.

Από πλευράς στρατιωτικής ηγεσίας παρευρέθηκαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος(Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης.

Αντώνης Οικονόμου και Προκόπης Παυλόπουλος
Αντώνης Οικονόμου και Προκόπης Παυλόπουλος
Νίκος Δένδιας
Νίκος Δένδιας

Παρέστησαν επίσης ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς της Κυπριακής Δημοκρατίας Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος ΛΣ Γεώργιος Αλεξανδράκης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Δημήτριος Μάλλιος, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Θεόδωρος Βάγιας, εκπρόσωποι της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ενώσεων Αποστράτων κ.ά.

Στην εκδήλωση που παρουσίασε ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, συμμετείχε η Φιλαρμονική Εταιρεία «Μάντζαρος» της Κέρκυρας, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Σωκράτη Άνθη, με έργα σχετικά με την Ελληνική Επανάσταση, με σολίστ τον Χριστόφορο Σταμπόγλη.

Συμμετείχαν επίσης η Μπάντα (Σμήνος Μουσικής) της Πολεμικής Αεροπορίας, υπό τη μουσική διεύθυνση του Επισμηναγού Αλέξανδρου Λιτσαρδόπουλου, οι ερμηνευτές ΕΠΟΠ Σοφία Ζώβα και Άγγελος Μουσίκας, η Δημοτική Χορωδία Βριλησσίων και η Μικτή Χορωδία «Μελωδοί».

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Σχετικές αναρτήσεις

Σάκκαρη – Μητσοτάκης: Aπόδραση για δύο στα Χανιά

News Room A

Δείτε ποια πήρε τη θέση του Δημήτρη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο

News Room A

Ο “Σασμός” του Κωστή Χατζηδάκη (video)

News Room A