magdasnews.gr
People & Politics

Δημήτρης Παπανώτας – Δημήτρης Πανόπουλος: Πώς ξέσπασε η άγρια κόντρα μεταξύ τους

Τι κι αν ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Δημήτρης Πανόπουλος εργάζονταν στην ίδια τηλεοπτική στέγη;

Η απόφασή τους να κατέβουν ως υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές με το ίδιο μάλιστα κόμμα, στάθηκε η αφορμή για να γεννηθεί μια νέα «κόντρα» στο τηλεοπτικό τοπίο.

Όλα άρχισαν όταν μετά την ανακοίνωση πως ο Δημήτρης Παπανώτας εκλέχθηκε στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, όπως και ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Η ανακοίνωση αυτή έφερε στην επιφάνεια κάποιες δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες που επιλέγουν να μένουν σε κακοποιητικές σχέσεις.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν έσπευσε να κάνει λόγο για κοπτοραπτική και μονταρισμένα λόγια, τονίζοντας πως στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί γυναίκες που είχαν πέσει θύματα κακοποίησης.

Πώς σχολίασε τη διαγραφή του Παπανώτα ο Πανόπουλος

Μετά τον σάλο με τις παλαιότερες δηλώσεις του δημοσιογράφου, ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να τον αφαιρέσει από το Ευρωψηφοδέλτιο.

Μετά την διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Πανόπουλος, σε δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό, μίλησε κατά του δημοσιογράφου με τον οποίο μέχρι πρότινος εργάζονταν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, στον Alpha.

«Άνθρωποι που έχουν κάνει τέτοιες δηλώσεις δεν έχουν θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Έχουμε πολλά φαινόμενα ανισότητας, έμφυλης βίας, οπότε ένα κόμμα που μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να το υποστηρίζει αυτό το πράγμα», είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος και πρόσθεσε:

«Προσωπικά, με όποιο βήμα έχω, με όποιο τρόπο μπορώ, παλεύω για την ισότητα, παλεύω για τα δικαιώματα όλων».

«Αυτή τη στιγμή συμβαίνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από το αν εξαιρείται από τα ψηφοδέλτια του κόμματος ένας υποψήφιος για μία δήλωση που έχει κάνει. Ήταν λάθος η δήλωση, δεν έχει θέση στο ψηφοδέλτιο, προχωράμε όμως», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Η αντίδραση Παπανώτα

Στη συνέχεια, επίθεση κατά του Δημήτρη Πανόπουλου εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπανώτας μετά τις δηλώσεις του πρώτου.

Μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Δημήτρης Παπανώτας εξαπέλυσε πυρά κατά του Δημήτρη Πανόπουλου: «Βασιλικότερος του βασιλέως ο πιτσιρικάς; Που θεωρεί εαυτόν και ζεν πρεμιέ! Ή την είδε πρόεδρος;;;!!!» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Αλήθεια πώς πήγε στις προκριματικές εκλογές του κόμματος ο κ. Πανόπουλος; Θα ήθελα να μάθω πόσοι τον ψήφισαν γιατί με όσους συζητώ, ακόμα δεν τον ξέρουν και με ρωτούν ποιος είναι αυτός. Και εν πάση περιπτώσει δε το λες και συμπεριφορά πρέπουσα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάνουν την ίδια δουλειά στην ίδια επιχείρηση» προσθέτει σε άλλο σημείο

Και καταλήγει: «Πάντως εγώ σε όλες μου τις συνεντεύξεις, ακόμα και λίγα λεπτά πριν την αποπομπή μου, έλεγα (κι ας μην το πίστευα για όλους) ότι όλοι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωψηφοδελτιο είναι άξιοι και όποιον κι αν ψηφίσει ο κόσμος είναι το ίδιο!!! Αθεράπευτα αριστερός, σύντροφος, ρομαντικός και ίσως λίγο ηλίθιος… Για μένα τα λέω όχι για τα κοράκια…».

Σχετικές αναρτήσεις

Πρίγκιπας Φίλιππος: Αναφορά και στην Ελλάδα στο φέρετρό του – Πώς θα γίνει η κηδεία του

News Room A

Πώς εξανεμίστηκε η περιουσία του Μίκη Θεοδωράκη – Πώς χάθηκε το πανάκριβο διαμέρισμα στο Παρίσι

News Room A

Τζένη Μπαλατσινού: Έτσι κρατάει την σιλουέτα της – Δες την να γυμνάζεται στο Ζάππειο

News Room M