magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

DIY Boho Wall Hangings: Φτιάξε μόνη σου αυτά τα bohemian διακοσμητικά

Τι κάνει συναρπαστικό τον χώρο μας; Μα φυσικά η διακόσμηση και το στυλ από τα οποία διέπεται. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το bohemian style αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα στυλ των interior designers παγκοσμίως. Αξεσουάρ και χρώματα μπορούν να δώσουν ένα πιο ρομαντικό και νοσταλγικό ύφος στο σπίτι σου αρκεί να διαλεχτούν με προσοχή και να διέπονται από τα boho standards.

Η Bohemian διακόσμηση απευθύνεται σε όσους αγαπούν τα σπίτια που σφύζουν από ζωή και πολιτισμό, γι’ αυτό και  ένα bohemian styled house περιέχει ενδιαφέροντα αντικείμενα και υλικά απ’ όλο τον κόσμο. Το Boho style είναι εμπνευσμένο από ανθρώπους που επιλέγουν να ζήσουν μια μη συμβατική ζωή γι΄αυτό και τα σύμβολά που τους αντιπροσωπεύουν είναι τα καθαρά γήινα υλικά, τα φτερά, τα κρόσσια, τα πούπουλα κλπ.

Τα κρεμαστά DIY στολίδια που ομορφαίνουν τους τοίχους μας και αποτελούν τα πιο διαδεδομένα bohemian διακοσμητικά, είναι πολύ πιο εύκολα στην κατασκευή τους από ό,τι νομίζεις. Στο παρακάτω video μπορείς να δεις 3 διαφορετικές επιλογές διακόσμησης τοίχου με boho διάθεση που είναι σίγουρο πως θα σε συναρπάσουν.

Το pinterest μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις άπειρες ιδέες και σχέδια. Ξεκίνα με αυτά τα 3 που σου παρουσιάζουμε στο παρακάτω video και η συνέχεια ….βρίσκεται ξεκάθαρα στο χέρι σου.

 

Πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Το σπίτι της Άννας Βίσση μοιάζει με αυτά του Hollywood

News Room

Οι κρεβατοκάμαρες στις οποίες όλοι θα θέλαμε να ξυπνήσουμε

News Room

Φενγκ Σούι: 8 Πράγματα που φέρνουν τύχη στο Σπίτι σου!

News Room M