magdasnews.gr
People & Politics

Έδωσαν τα χέρια Ζαγοράκης και Ανδρουλάκης για να πάει στο ΠΑΣΟΚ

Ζαγοράκης

Περισσότερο από σίγουρο πρέπει να θεωρείται ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας τις τελευταίες μέρες μίλησε κατ’ επανάληψη με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος βλέποντας την δημοκοπική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ, έχει αρχίσει να κάνει focus σε μεταγραφές από άλλους χώρους.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα η στήλη αποκάλυψε ότι ο Ανδρουλάκης έκανε επίσημη πρόταση προς τον απερχόμενο ευρωβουλευτή της ΝΔ να συμμετάσχει στο «πράσινο» ευρωψηφοδέλτιο.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

«Περισσότερο από σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται (όπως μαθαίνω και σας έχω γράψει εδώ και μέρες) η μεταγραφή του Θόδωρου Ζαγοράκη από τη ΝΔ στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Εξ όσων πληροφορούμαι, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του Euro 2004 τις τελευταίες μέρες μίλησε κατ’ επανάληψη με τον πρόεδρο Ανδρουλάκη, ο οποίος, βλέποντας την κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ, έχει κάθε λόγο να επενδύει και σε μεταγραφές από άλλους χώρους».

Σχετικές αναρτήσεις

Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου: Οι τρεις γυναίκες που “οδήγησαν” τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή

News Room A

Δείτε για πρώτη φορά την μπομπονιέρα από την βάπτιση του γιου του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού

News Room A

Βράβευση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’ με το μετάλλιο της Εκκλησίας της Ελλάδος

News Room A