magdasnews.gr
News

Έκρηξη βόμβας έξω απο το Υπουργείο Εργασίας

ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ

Στις 01:29 π.μ., σημειώθηκε η έκρηξη μιας αυτοσχέδιας βόμβας στη συμβολή των οδών Σταδίου έξω από το υπουργείο Εργασίας. Ευτυχώς, ο περιστατικό αναφέρεται ότι προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές.

Προηγήθηκαν προειδοποιητικά τηλεφωνήματα, με έναν άγνωστο να ειδοποιεί την Εφημερίδα των Συντακτών στις 00:50 για έναν εκρηκτικό μηχανισμό μεγάλης ισχύος στην οδό Σταδίου, ακριβώς έξω από την Alpha Bank. Ο ανώνυμος αναλαμβάνει την ευθύνη εξ ονόματος της Επαναστατικής Ταξικής Αυτοάμυνας.

Δύο τηλεφωνήματα δέχτηκε η εφημερίδα, με το πρώτο να αναφέρει ως τόπο έκρηξης το υπουργείο Εργασίας και το δεύτερο να αναφέρεται στην τράπεζα Alpha Bank απέναντι.

Αμέσως κλιμάκιο του ΤΕΕΜ έσπευσε στην περιοχή, όπου εντόπισε ένα χαρτοφύλακα τοποθετημένο έξω από το υπουργείο Εργασίας. Η περιοχή εκκενώθηκε, και η κυκλοφορία διακόπηκε στη Σταδίου, στο ύψος της οδού Πεζματζόγλου.

Τελικά, η βόμβα, η οποία βρισκόταν σε τσάντα κρεμασμένη στα κάγκελα, εξερράγη έξω από την Alpha Bank, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.

Αυτό το περιστατικό θυμίζει την παρόμοια μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε το 2016, όταν η “Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών” τοποθέτησε βόμβα έξω από το υπουργείο Εργασίας, χρησιμοποιώντας παρόμοια συσκευασία και μέθοδο.

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάρτη: Πρώην bodybuilder ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της – Την χτυπούσε στο πάτωμα, πήγε να την πνίξει!

Newsroom

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Παρουσίαση Θέσεων από Ξενογιαννακοπούλου, Δούρου, Παππά, Γ. Τσίπρα

News Room G

Την Τρίτη η συνάντηση του Κ.Μητσοτάκη με αγρότες στο Μέγαρο Μαξίμου

News Room G