magdasnews.gr
News

Έρχεται η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας με το μήνα

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας ειδικής ομάδας εργασίας με στόχο την αναθεώρηση και ανανέωση του συστήματος τελών κυκλοφορίας για τα ΕΙΧ.

Σύμφωνα με την απόφαση, η ομάδα αυτή θα επικεντρωθεί στη διατύπωση απόψεων για τις νομικές ρυθμίσεις, την ανάλυση των τεχνολογικών και κοινωνικών εξελίξεων, καθώς και στην εκπόνηση εναλλακτικών σεναρίων κοστολόγησης και προτάσεων για τη βελτίωση του συστήματος τελών κυκλοφορίας.

Η ομάδα θα συνεδριάζει τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και, σε περίπτωση επείγοντων θεμάτων, και εκτός του κανονικού ωραρίου εργασίας, είτε από το χώρο εργασίας τους είτε μέσω τηλεδιάσκεψης. Η διάρκεια των συνεδριάσεων καθορίζεται έως την ολοκλήρωση των εργασιών τους.

Παράλληλα, αναμένεται η υποβολή πρότασης για τη μείωση των τελών κυκλοφορίας για τα οχήματα που έχουν τεθεί σε ακινησία. Η προτεινόμενη ρύθμιση θα επιτρέπει την ανανεωμένη κυκλοφορία των οχημάτων με μειωμένα τέλη, ανάλογα με το χρονικό διάστημα που ο ιδιοκτήτης επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το όχημά του. Αναμένεται η σχετική πρόταση να υποβληθεί προς εξέταση στη Βουλή σύντομα.

Σχετικές αναρτήσεις

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα και όλη η Ευρώπη στηρίζουν τον αγώνα της Ουκρανίας για ελευθερία και ανεξαρτησία

News Room G

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η ανάγκη για διεθνείς παρατηρητές καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική

News Room G

Nέο εθνικιστικό παραλήρημα Ερντογάν: «Η Σμύρνη απελευθερώθηκε, ρίξαμε τον εχθρό στη θάλασσα»

Newsroom