magdasnews.gr
News

Έρχεται κακοκαιρία εξπρές το Σαββατοκύριακο

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Σήμερα, Τετάρτη, η κακοκαιρία Avgi περιορίζεται σημαντικά, αν και θυελλώδεις άνεμοι επικρατούν σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας, ιδίως στο Αιγαίο, όπου ισχύει απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο.

Η κακοκαιρία Avgi επικεντρώνεται σήμερα στα νότια και ανατολικά, προκαλώντας βροχές και χιονόνερο σε χαμηλότερα υψόμετρα, καταιγίδες κοντά στην Κρήτη και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, οι θυελλώδεις άνεμοι αναμένεται να υποχωρήσουν το απόγευμα της Τετάρτης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί περίπου μεταξύ 12 και 14 βαθμών Κελσίου.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι ασταθής με βροχοπτώσεις και χιονόνερο, ενώ νέες χιονοπτώσεις αναμένονται σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Από το μεσημέρι, ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι πολύ ισχυροί νοτιάδες θα συνεχίσουν να πνέουν.Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι καλός, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει προς τους 11 βαθμούς Κελσίου. Στον Θερμαϊκό, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις με μέτρια ένταση.

Κακοκαιρία εξπρές το Σαββατοκύριακο

Από την Πέμπτη αναμένεται σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας, με το θερμόμετρο να προσεγγίζει τους 15 βαθμούς Κέλσιου. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο ένα σύντομο ψυχρό κύμα θα πλήξει τη χώρα, προκαλώντας νέα πτώση της θερμοκρασίας. ΡΑπό Δευτέρα νέες θερμές αέριες μάζες από τη δυτική Ευρώπη θα επηρεάσουν τη χώρα μας, φέρνοντας ανοιξιάτικες θερμοκρασίες.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Μάντζος: «Μία από τις σπάνιες φορές που η Βουλή δημιούργησε χαρά και αισθήματα αγάπης σε πολλούς συνανθρώπους μας»

News Room G

Πού θα βρέξει κατά την περιφορά του Επιταφίου – Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

News Room M

Δείτε πως θα εξελιχθεί η κακοκαιρία «AVGI» σε όλη την επικράτεια

News Room G